Truppen mod FC København


16. oktober 2011

AC Horsens har været plaget af skader og karantæner i de seneste runder og derfor måtte Johnny Mølby indkalde U-19 spillere til kampen mod FC Midtjylland. Sidste weekends superligapause kom derfor belejligt for ”De Gule”.

- Vi var hårdt ramt af skader i Herning og derfor brugte vi den første uge på at få folk klar igen. Det er lykkes fint og Nabil Aslam fik spilletid for første gang i lang tid, da reserveholdet mødte Vejle. Derudover er Martin Spelmann, Martin Retov, Janus Drachmann og Alioune Kébé blevet helt klar igen. Det er ekstremt vigtigt at få så mange spillere klar igen med to måneder tilbage af efterårssæsonen, fortæller Johnny Mølby, der efter kampen i Herning kunne gøre status over den første tredjedel af turneringen.

- Vi har spillet mange gode og tætte kampe – også mod FC København og FC Midtjylland som vi tabte til. Til gengæld må vi indrømme, at vi ikke var i nærheden af at ramme vores niveau i den sidste time af opgøret mod AGF. Generelt kan vi dog konstatere, at vi har løftet vores bundniveau og når vi rammer vores topniveau, så kan vi vinde over alle hold i Superligaen, vurderer Johnny Mølby.

I morgen skal alle AC-spillere ramme topniveauet, hvis FC København skal sendes hjem til hovedstaden uden point.

- Vi spiller ofte tætte og gode kampe mod FC København. Spillemæssigt har vi været godt med i kampene – også den 20. august – men vi har lige manglet det sidste mod dem og så har vi spillet uafgjort eller tabt i stedet for at vinde eller få point. FC København er et hold, der ikke giver mange chancer væk, så vi skal være ekstremt skarpe, når mulighederne opstår, forklarer Johnny Mølby og fortsætter:

- Point mod FC København kræver også, at vi står kompakt på banen, så de ikke får rum at spille i og de må ikke få for meget tid med bolden, for så kan de trykke os ned.

Der blev kræset for tilskuerne i AC Horsens’ seneste hjemmekamp, hvor OB blev sendt hjem til Fyn med et 3-4 nederlag og publikum kan også få en vigtig rolle i morgen.

- Vores hjemmepublikum så en kanon kamp mod OB og vi håber på, at endnu flere finder vej til CASA Arena Horsens i morgen.  Opbakningen er med til at drive spillerne til sejr, så jeg kan kun opfordre til at bakke os op, slutter Johnny Mølby.

Mads Agesen og Troels Kløve er fortsat på skadeslisten og André Bjerregaard er så småt kommet i gang, men han er endnu ikke klar til kamp:

1. Søren Jochumsen

2. Anders Nøhr

3. Morten Rasmussen

4. Nabil Aslam

5. Alexander Juel Andersen

6. Søren Jensen

7. Alioune Kebe

9. Gilberto Macena

10. Martin Spelmann

11. Niels Lodberg

12. Henrik Toft

13. Thomas Kortegaard

14. Martin Retov

15. Lasse Kryger

18. Jeppe Mehl

20. Janus Drachmann

25. Kenan Hajdarevic

30. Frederik Rønnow

Foto: badenfoto.dk