Truppen mod FC København


26. juli 2019

Superligabolden ruller på CASA Arena Horsens igen lørdag den 27. juli klokken 17.30, når førerholdet fra FC København kommer på besøg, og der er lagt op til endnu en fed kamp på den gule hjemmebane.

FC København har maksimumpoint efter de to første kampe, der har givet sejre over OB og AGF, og i tirsdags vandt de københavnske løver med 2-0 over The New Saints i 2. kvalrunde til Champions League.

AC Horsens høstede masser af selvtillid med 3-0 sejren over Silkeborg IF i søndags, og manager Bo Henriksen glæder sig over fremgangen i forhold til sæsonpremieren mod FC Nordsjælland.

- Vi var rigtig godt forberedte på Silkeborg rent taktisk, og vi løste de ting, vi havde talt om på forhånd, så spillerne skal have stor ros. Vi kom tilbage til vores base, og det havde Silkeborg svært ved at løse. Michael Lansing havde vel kun én redning i hele kampen, og vi havde chancer til endnu flere mål, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Derudover glæder jeg mig over den energi, vi kom ud til kampen med, og vi overmatchede reelt Silkeborg på det parameter. Vi var dygtige med bolden og skarpe i omstillingsspillet, og det skal vi i høj grad også være mod FC København, lyder det fra Bo Henriksen.

Ståle Solbakkens regerende mesterhold kommer til Horsens for at tage den tredje superligasejr på stribe, og det kræver en præstation på absolut topniveau, hvis ”de gule” skal tage point fra mesterskabsfavoritterne.

- FC København er en magtfaktor i dansk fodbold, og det er en klub, der har en ambition om at vinde det danske mesterskab og komme langt i Europa hver eneste år. Sådan er det også i år, men vi lægger os ikke ned, og vi har ikke planer om at forære FC København noget, forklarer Bo Henriksen.

Følgende trup er udtaget til morgendagens kamp:

 1. Matej Delač

4. Malte Kiilerich

5. Michael Lumb

6. Sivert Heltne Nilsen

7. Peter Therkildsen

8. Bjarke Jacobsen

10. Kasper Junker

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

13. Thomas Kortegaard

14. Sebastian Avanzini

15. Erhan Mašović

17. Hallur Hansson

18. Louka Prip

19. Jonas Thorsen

20. Mikkel Mena Qvist

21. Jonas Borring

22. Michael Lansing

32. Matthias Præst

44. Nicolai Brock-Madsen

Klik her for at købe billet til kampen - husk at du kan scanne den direkte fra din smartphone.

Foto: Charlotte Adsbøl