Truppen mod FC Midtjylland


15. december 2018

AC Horsens runder efterårssæsonen af med hjemmekampen mod FC Midtjylland, der kører parløb med FC København i toppen af Superligaen.

Midtjyderne kommer til Horsens med selvtillid efter sejre i de to seneste kampe, og i fredags måtte OB forlade MCH Arena med et 0-3 nederlag.

AC Horsens går også ind til opgøret med selvtillid ovenpå sejren over AaB i søndags, og manager Bo Henriksen glæder sig til at sende sine tropper på banen.

- Det bliver en fed kamp, og vi glæder os i den grad til at spille mod FC Midtjylland. Vi har i denne sæson bevist, at vi kan tage point fra alle hold, og vi tror også på, at vi kan vinde over FC Midtjylland. Vi skal være dygtige til at forsvare os, og hvis vi gør det som hold, så skal vi nok score i den anden ende. Vores offensiv fungerer rigtig godt, og vi har scoret mål i de seneste fem kampe, så de får svært ved at holde buret rent, fortæller Bo Henriksen.

Han kunne senest se sit mandskab levere et brag af en kamp i 4-2 sejren over AaB.

- Det glæder mig, at vi er i stand til at skyde brystet frem og levere sådan en mandfolkeindsats, og jeg er super glad for og stolt over, at vi kan tage til Aalborg og hente sæsonens sjette udebanesejr. Efterårssæsonen er slut om én kamp, og vi skal endnu engang vise vores hjemmepublikum, at vi er klar til at arbejde hårdt for at sandsynliggøre, at vi kan tage point fra FC Midtjylland, understreger Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen, der fløjtes i gang i morgen klokken 14.00:

3. Mads Juel Andersen

4. Søren Reese

5. Michael Lumb

6. Sivert Heltne Nilsen

7. Mathias Nielsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Oliver Drost

10. Lasse Kryger

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

14. Sebastian Avanzini

17. Hallur Hansson

19. Tobias Arndal

20. Mikkel Mena Qvist

21. Jonas Borring

22. Kasper Junker

26. Mathias Madsen

28. Thomas Rohde

30. Kevin Ray Mendoza

40. Frederik Nørgaard

Klik her for at købe billet til kampen. Husk at du kan scanne den direkte via din smartphone.