Truppen mod FC Nordsjælland


13. juli 2019

Ventetiden er slut for de hungrende fodboldfans, der har måttet undvære superligafodbolden i alt for lang tid, for i morgen klokken 14.00 er der igen kamp om point på CASA Arena Horsens, når FC Nordsjælland kommer på besøg.

AC Horsens har sagt farvel til flere spillere og budt velkommen til fire nye spillere, siden sæsonafslutningen for knap to måneder siden, og der kan blive debut til Michael Lansing, Peter Therkildsen og Malte Kiilerich i den gule trøje samt comeback til tilbagevendte Jonas Thorsen. Derudover kan der blive debut til unge Matthias Præst, der er blevet rykket op fra U19-holdet.

De nye spillere har vist sig rigtig godt frem på træningsbanen, og manager Bo Henriksen glæder sig til at se dem i aktion.

- De har gjort et rigtig godt indtryk, og de har fra første dag leveret varen på træningsbanen med masser af energi, gejst og kvalitet. Der er ingen tvivl om, at det har været et friskt pust for resten af truppen, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Generelt har vi været igennem en opstart, der har båret præg af mange træningspas, et socialt arrangement og træningskampe, hvor vi har løbet mange meter og arbejdet hårdt, og vi tripper efterhånden for at komme til at spille om point igen. En ting er træningskampe, noget andet er kampe, hvor det gælder noget, og vi glæder os til at tage hul på sæsonen mod FC Nordsjælland, lyder det fra Bo Henriksen.

Morgendagens modstander fra FC Nordsjælland sluttede på en sjetteplads i sidste sæson, men siden har klubben skilt sig af med profiler som Victor Nelsson, Karlo Bartolec og Mads Valentin, der fortsætter deres karrierer i henholdsvis FC København og Augsburg.

- FC Nordsjælland har solgt dygtige spillere, der udviklede sig til at blive profiler i 3F Superligaen, og det vil de kunne mærke til en vis grad, men de har tidligere været dygtige til at rykke unge spillere op på superligaholdet, og det kommer de til igen. Der er ingen tvivl om, at der venter os en svær opgave mod et kompetent FC Nordsjælland-hold, men vi tror som altid på, at vi med hårdt arbejde kan skabe et godt resultat, fortæller Bo Henriksen.

Følgende trup er udtaget til kampen:

1. Matej Delač

4. Malte Kiilerich

5. Michael Lumb

6. Sivert Heltne Nilsen

7. Peter Therkildsen

8. Bjarke Jacobsen

10. Kasper Junker

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

13. Thomas Kortegaard

14. Sebastian Avanzini

17. Hallur Hansson

18. Louka Prip

19. Jonas Thorsen

20. Mikkel Mena Qvist

21. Jonas Borring

22. Michael Lansing

26. Mathias Madsen

32. Matthias Præst

44. Nicolai Brock-Madsen

Klik her for at købe billet til kampen – husk at du kan scanne den fra din smartphone.

Klik her for at se hvad der sker på CASA Arena Horsens.