Truppen mod FC Nordsjælland


20. september 2016

10. runde i Alka Superligaen byder blandt andet på morgendagens opgør mellem AC Horsens og FC Nordsjælland på CASA Arena Horsens, der fløjtes i gang klokken 20.00.

FC Nordsjælland fik en fantastisk start på sæsonen med 4-0 sejren i Viborg, men siden fulgte to 0-4 nederlag til FC Midtjylland og FC København.

Siden har nordsjællænderne dog vundet i Lyngby, men de to seneste kampe har resulteret i nederlag til AGF og SønderjyskE, og i alt er det blot blevet til syv point i ni kampe.

- Det bliver en spændende udfordring, og vi glæder os til en hård kamp mod et dygtigt FC Nordsjælland-hold, der har ambitioner og potentiale til mere end en 12. plads. De er nok lidt mentalt ramt, og det skal vi forsøge at udnytte, fortæller manager Bo Henriksen og fortsætter:

- Det bliver en udfordring rent taktisk for os, og vi skal forberede os på, at de vil forsøge at låse os op. Fysisk er vi stærkere end FC Nordsjælland, og vi vil gerne gøre det til en fysisk kamp, lyder det fra Bo Henriksen.

AC Horsens bør også have en fordel i forhold til standardsituationerne mod FC Nordsjælland, og det kan være med til at afgøre kampen.

- Når vi kigger på dødboldene, så får FC Nordsjælland svært ved at løse den del af spillet. Vi har vist hamrende effektivitet på vores dødbolde, og det er selvfølgelig en kvalitet, vi skal fortsætte med at udvikle og benytte os af, fortæller Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til opgøret mod FC Nordsjælland:

1. Nicklas Dannevang

2. Doneil Ashley Henry

4. Conor O´Brien

5. Frederik Møller

6. Jacob Berthelsen

7. Mathias Nielsen

8. Mikkel Jespersen

9. Kjartan Henry Finnbogason

10. Lasse Kryger

11. Peter Nymann

12. Joseph Mensah

13. Thomas Kortegaard

14. Jonas Gemmer

15. Bubacarr Sanneh

16. Delphin Tshiembe

17. Hallur Hansson

18. Jeppe Mehl

19. Kim Aabech

21. Patryk Wolanski

29. André Bjerregaard

Klik her for at købe print selv-billet til kampen.

Klik her for at se, hvad der sker på CASA Arena Horsens.