Truppen mod HB Køge


3. marts 2012

AC Horsens sætter i morgen punktum for en opstart med et væld af træningspas på kunstgræsbanen, mange timers træning i FitNees og en række træningskampe, der har budt på gode ting og knap så gode ting. I søndags så det dog godt ud i Haderslev, hvor ”De Gule” vandt med 3-0 over SønderjyskE, og forhåbentlig bliver det også et skarpt AC-hold, der indtager CASA Arena Horsens i morgen.

Cheftræner Johnny Mølby ser frem til endelig at spille om point igen efter en lang opstart.

- Vi glæder os alle til at tage hul på turneringen igen. Vi har været igennem en rigtig god opstart, hvor vi har lagt på uge for uge, og vi har haft mange spillere til rådighed. De nye spillere er blevet bedre fra uge til uge, og de er gradvist blevet bedre til at forstå vores måde at spille på. I morgen skal vi frem på banen og tage initiativet, men vi skal samtidig være opmærksomme på HB Køges offensive folk, der ikke må få tid og plads – det er de for gode til, forklarer AC Horsens’ cheftræner, der står med et luksusproblem på tærsklen til forårssæsonen.

- Mange af spillerne har leveret overbevisende præstationer her i opstarten, og de er klar til at være med fra start i morgen. Det er fedt for mig som cheftræner, at vi har mange kvalificerede spillere til startpladserne, for vi står overfor et komprimeret forår, og vi får brug for mange spillere de næste par måneder, fortsætter Johnny Mølby.

Han har respekt for HB Køge-mandskabet, der godt nok ligger på sidstepladsen i Superligaen, men der er ingen grund til at undervurdere et mandskab, der har vundet 3-0 over Silkeborg og har taget point fra FC Midtjylland og Brøndby.

- HB Køge har i vinterpausen solgt Simon Makienok Christoffersen til Brøndby, og han var et våben, de søgte meget i efteråret. Nu vil de sandsynligvis spille på en anden måde, men de har stadig masser af kvalitet i offensiven. Bo Storm er en dygtig dribler, og de har god speed i Adeola Runsewe og Fabinho, lyder det fra Johnny Mølby.

AC Horsens mødte også HB Køge i sæsonens første kamp, og den kamp sluttede 3-0, hvilket var startskuddet til en række gode resultater. Forhåbentlig kan morgendagens opgør blive endnu et springbræt til en god AC-stime.

- En sejr over HB Køge vil give os masser af ro og endnu mere selvtillid inden de kommende kampe. Vi prøvede det mod HB Køge sidste år, hvor premieresejren løftede os, og vi fik point i sæsonens første fem kampe, fortæller Johnny Mølby.

Han må se bort fra Søren Jensen og Thomas Kortegaard, men ellers er der frit valg på alle hylder, og han har udtaget følgende trup til i morgen:

2. Anders Nøhr

3. Morten Rasmussen

4. Nabil Aslam

5. Alexander Juel Andersen

7. Johan Absalonsen

8. Ken Fagerberg

10. Martin Spelmann

11. Niels Lodberg

12. Henrik Toft

14. Martin Retov

15. Lasse Kryger

18. Jeppe Mehl

19. Mads Agesen

20. Janus Drachmann

23. Robert Veselovsky

25. Kenan Hajdarevic

26. Troels Kløve

30. Frederik Rønnow

Foto: badenfoto.dk