Truppen mod Herlev


25. oktober 2011

AC Horsens skal en tur til det sjællandske i morgen for at møde Herlev i fjerde runde af DBU’s landspokalturnering.

”De Gule” indledte turneringen ved at vinde 5-0 over Holstebro Boldklub og avancerede til fjerde runde med en 3-0 sejr over AB i Gladsaxe.

Herlev er den næste klub, der kan sætte en kæp i AC Horsens’ pokalhjul og det er et formstærkt mandskab, der byder velkommen i morgen. Herlev ligger på andenpladsen i 2. division Øst og har 28 point efter ni sejre, en uafgjort og to nederlag. De seneste to kampe er blevet vundet med sammenlagt 11-1 og holdet er ubesejret i de seneste ni kampe.

- Herlev har en rigtig god offensiv, der har lavet mange mål og holdet kommer med masser af selvtillid midt i en god sæson. Herlev vil gerne spille fodbold og de har mange dygtige spillere, der har spillet i 1. division for andre klubber. Der er dog ingen tvivl om, at vi skal videre til næste runde og det kommer vi også, hvis vi spiller op til vores bedste, lyder det fra cheftræner Johnny Mølby.

Han har udtaget følgende hold til kampen, der fløjtes i gang klokken 15.15:

1. Søren Jochumsen

2. Anders Nøhr

3. Morten Rasmussen

4. Nabil Aslam

5. Alexander Juel Andersen

6. Søren Jensen

9. Gilberto Macena

10. Martin Spelmann

12. Henrik Toft

14. Martin Retov

15. Lasse Kryger

18. Jeppe Mehl

20. Janus Drachmann

24. Hamza Kizil

25. Kenan Hajdarevic

29. André Bjerregaard

30. Frederik Rønnow

33. Nikolaj Nielsen

34. Christian Madsen

 

Et kig i Hans Klebergs statistikker viser, at pokalkampen i morgen er AC Horsens’ nummer 50 og de foreløbige 49 har givet 31 sejre og 18 nederlag.

AC Horsens har mulighed for at spille sig i kvartfinalen for sjette gang – HfS nåede kvartfinalen to gange.

Gilberto Maena har scoret 15 pokalmål for AC Horsens og han er den spiller, der har scoret flest mål for ”De Gule” i pokalturneringen gennem tiderne.

Foto: badenfoto.dk