Truppen mod Hobro IK


4. august 2018

CASA Arena Horsens danner rammen om sæsonens anden hjemmekamp i morgen, når Hobro IK kommer på besøg.

Allan Kuhns mandskab har endnu ikke hentet point i denne sæson, men det var tæt på i søndags, da Brøndby scorede til 2-1 dybt inde i overtiden og dermed stjal alle tre point på DS Arena.

AC Horsens har hentet fire point i de første tre kampe mod FC København, Randers FC og SønderjyskE, og det rækker til en øjeblikkelige niendeplads i Superligaen.

Alle på og omkring holdet er opsatte på at levere en helstøbt holdindsats i morgen mod et Hobro-mandskab, der også går benhårdt efter point.

- Vi skal møde et solidt Hobro-mandskab, der for en uge siden var tæt på at tage point fra Brøndby, og det vidner om kvalitet, men vi er ikke bange for at møde dem. Vi har respekt for deres styrker, men vi ved også, at vi kan vinde kampen, hvis vi holder os til vores aftaler og arbejder stenhårdt for hinanden, forklarer Bo Henriksen.

Der var fin opbakning til AC Horsens i Haderslev for en uge siden, og Bo Henriksen håber, at rigtig mange vælger at tilbringe søndag eftermiddag på CASA Arena Horsens.

- Det er fantastisk vigtigt, at spillerne føler sig trygge på vores hjemmebane og mærker opbakningen fra publikum, og vi kan kun opfordre til at komme og støtte os. Vi fik en rigtig fin opbakning mod SønderjyskE, men også mod Randers FC, hvor støtten var medvirkende til, at vi hentede det sene point, slutter Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen mod Hobro:

1. Matej Delač

2. Sammy Skytte

3. Mads Juel Andersen

4. Søren Reese

6. Sivert Heltne Nilsen

7. Mathias Nielsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Oliver Drost

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

13. Thomas Kortegaard

14. Sebastian Avanzini

15. Mathias Kristensen

17. Hallur Hansson

19. Tobias Arndal

20. Mikkel Mena Qvist

21. Jonas Borring

26. Mathias Madsen

28. Thomas Rohde

30. Kevin Ray Mendoza