Truppen mod Lyngby


3. december 2011

AC Horsens sætter punktum for efteråret med udekampen mod Lyngby i morgen.

Indtil videre er det blevet til 26 point i 17 kampe for ”De Gule”, der også har udsigt til to pokalsemifinaler mod HB Køge i foråret.

- Indtil videre har efteråret været fint fra vores side og hvis vi kan hente tre point i morgen, så har det været rigtig godt. Vi har skabt stor afstand til holdene i bunden af rækken og har ikke lang afstand til de hold, der ligger lige foran os, og tre point i morgen vil give os et godt udgangspunkt før forårets kampe, fortæller cheftræner Johnny Mølby, der forventer et tændt Lyngby-hold i morgen.

- Vi har haft et par gode oplevelser på det seneste med pokalsejren i Fredericia og sejren over Brøndby. Det har givet endnu mere optimisme, selvtillid og tro på tingene, og vi glæder os til at spille i Lyngby. De har ikke fået de point, de havde håbet på i denne sæson og de vil give alt for at få alle tre point i morgen, så jeg forventer et aggressivt og ivrigt Lyngby-mandskab, lyder det fra Johnny Mølby.

Han må se bort fra Mads Agesen, Thomas Kortegaard og Søren Jensen, der alle er på skadeslisten samt karantæneramte Niels Lodberg.

Følgende trup er udtaget til i morgen:

1. Søren Jochumsen

2. Anders Nøhr

3. Morten Rasmussen

4. Nabil Aslam

5. Alexander Juel Andersen

9. Gilberto Macena

10. Martin Spelmann

12. Henrik Toft

14. Martin Retov

15. Lasse Kryger

18. Jeppe Mehl

20. Janus Drachmann

24. Hamza Kizil

25. Kenan Hajdarevic

26. Troels Kløve

29. André Bjerregaard

30. Frederik Rønnow

34. Christian Madsen

Foto: badenfoto.dk