Truppen mod Lyngby


31. august 2019

I morgen eftermiddag er der kamp om point igen, når AC Horsens tager imod Lyngby på CASA Arena Horsens, og der venter et spændende opgør mellem to mandskaber.

Lyngby er efter sejre over AaB, AGF og Randers FC placeret på en ottendeplads med ni point i 3F Superligaen, mens AC Horsens med sejre over Silkeborg IF og Brøndby IF har høstet seks point og ligger på 11. pladsen.

”De gule” kan altså med en sejr komme helt op på omgangshøjde med Lyngby, og manager Bo Henriksen tror på en gul succesoplevelse.

- Vi går ind til kampen for at vinde, og det er selvfølgelig sagt med respekt for Lyngby, der er et godt fodboldhold med kvaliteter, der har gjort ondt på tre etablerede superligahold. Men vi har i bund og grund dygtige spillere på alle positioner, og vi har kompetencer, der kan gøre ondt på Lyngby og den måde, de spiller på, så vi tror selvfølgelig på sejren. Jeg er sikker på, at vi nok skal rejse os igen efter indsatsen mod AaB, fortæller Bo Henriksen.

Han havde Ayo Simon Okosun med i startopstillingen mod AaB, og dermed var der comeback til Okosun, der vandt mange gule hjerter, da han sidst spillede for AC Horsens.

- Ayo gjorde det fint og arbejdede godt for holdet mod AaB, og han vil kun blive bedre, jo flere kampe han spiller. I det hele taget har vi skiftet en del ud på holdet, og der vil selvfølgelig gå lidt tid, inden relationerne sidder helt i skabet, men jeg er meget fortrøstningsfuld, og vi har set fremgang i løbet af denne uge, forklarer Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til morgendagens kamp:

1. Matej Delač

4. Malte Kiilerich

5. Michael Lumb

6. Ayo Simon Okosun

7. Peter Therkildsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Jacob Dyrborg Linnet

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

14. Sebastian Avanzini

15. Erhan Mašović

17. Hallur Hansson

18. Louka Prip

19. Jonas Thorsen

20. Mikkel Mena Qvist                                                                                                

22. Michael Lansing

33. Alexander Ludwig

44. Nicolai Brock-Madsen

Foto: Charlotte Adsbøl

Klik her for at købe billet til morgendagens kamp, der fløjtes i gang klokken 14.00.