Truppen mod OB


18. september 2011

Bashkim Kadrii, Djiby Fall, Peter Utaka og Hans Henrik Andreasen er blot nogle af de spillere, der skal dæmmes op for, når AC Horsens tager imod OB i morgen.  Djiby Fall har i skrivende stund ikke fået arbejdstilladelse, men han kan blive en afgørende faktor for det fynske mandskab, hvis han kommer på græs i Horsens.

- OB er et bundrutineret hold med stor fysik og spillere, der individuelt har et højt niveau. Det er næsten overflødigt at nævne navne, for hvis man nævner Fall, Utaka og Kadrii, så har man ikke nævnt flere andre etablerede navne, deres lovende unge spillere og en spiller som Espen Ruud, der er norsk landsholdsback. De har stærke spillere over hele linjen, fortæller cheftræner Johnny Mølby.

Han står i spidsen for et AC-mandskab, der tager imod gæsterne fra OB med masser af selvtillid efter to sejre i træk.

- Det betød rigtig meget for holdet at vinde i Haderslev efter nogle uger, hvor vi har spillet uafgjort eller tabt knebent og ikke har haft marginalerne på vores side. Nu har vi så spillet et par gode kampe, hvor vi har vundet 5-0 og 3-1. Vi har lavet mange gode ting i de to kampe, men vi har også haft marginalerne. Vi burde have lukket SønderjyskE-kampen med en tomålsføring tidligere, hvor både Henrik Toft, Morten Rasmussen og Niels Lodberg havde store muligheder, fortæller Johnny Mølby, der har roser til angrebsduoen:

- Med sejren over SønderjyskE er vi tilbage på vindersporet og har også lagt yderligere afstand til de nederste pladser. Det var vigtigt at få Gilberto Macena i gang med målscoringen, men Henrik Toft var også konstant farlig foran sønderjydernes mål og angrebsduoen bliver også vigtig for os i morgen.

AC Horsens har gode erfaringer med OB, der ikke formåede at besejre ”De Gule” i sidste sæson, men mange ting skal klappe, hvis Mølbys mandskab også skal hente point igen mod det fynske mandskab.

- Vi skal være 100 procent fysisk fitte og knivskarpe i duellerne, som vi har været gode til de sidste gange, når vi har mødt OB. Vi skal være klar til at løbe flere meter end dem og vi skal sætte vores offensive folk i scene, for vi har noget speed, som OB ikke har, slutter Johnny Mølby.

Mads Agesen, Troels Kløve, Alexander Juel Andersen og Nabil Aslam er fortsat på skadeslisten og må væbne sig med tålmodighed.

Følgende trup er udtaget til morgendagens opgør:

1. Søren Jochumsen

2. Anders Nøhr

3. Morten Rasmussen

6. Søren Jensen

7. Alioune Kebe

9. Gilberto Macena

10. Martin Spelmann

11. Niels Lodberg

12. Henrik Toft

13. Thomas Kortegaard

14. Martin Retov

15. Lasse Kryger

18. Jeppe Mehl

20. Janus Drachmann

24. Hamza Kizil

25. Kenan Hajdarevic

30. Frederik Rønnow

33. Nikolaj Nielsen

Foto: badenfoto.dk