Truppen mod OB


23. februar 2019

AC Horsens møder OB på CASA Arena Horsens søndag den 24. februar klokken 14.00.

Begge klubber går ind til opgøret med selvtillid på kontoen efter weekendens sejre over henholdsvis Vendsyssel FF og Vejle Boldklub.

Sejren over Vendsyssel FF var AC Horsens’ anden på hjemmebane i sæsonen, og sejren kom i hus via en overbevisende og klog indsats.

Manager Bo Henriksen glæder sig over, at de tre point kom i hus på eget græs.

- CASA Arena Horsens skal være vores base som i sidste sæson, og derfor er det også vigtigt, at vi kommer i gang med at vinde på hjemmebane. Det er ikke alarmerende at tabe tre ud af 11 hjemmekampe, men vi må erkende, at vi ikke har vundet de fodboldkampe, vi gerne ville. Vi kan godt finde hjemmekampe, vi burde have vundet, men det er et spørgsmål om dygtighed og marginaler, forklarer Bo Henriksen.

En 3-0 sejr og et clean sheet giver en ganske god fornemmelse i kroppen, og i morgen spiller AC Horsens så på hjemmebane for anden søndag i træk, når OB kommer på besøg.

- Det giver selvfølgelig masser af selvtillid at vinde fodboldkampe, og vi har stor tro på egne evner, men vi ved også, at vi skal møde et OB-hold, der har stor kvalitet i truppen og kommer med en frisk sejr over Vejle. Det bliver en helt anden kamp end mod Vendsyssel, men vi ser stærke ud i øjeblikket, og vi tror selvfølgelig på, at vi kan give vores hjemmepublikum den anden sejr i træk, siger Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen mod OB:

2. Sammy Skytte

3. Mads Juel Andersen

4. Søren Reese

5. Michael Lumb

6. Sivert Heltne Nilsen

7. Mathias Nielsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Oliver Drost

10. Kasper Junker

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

13. Thomas Kortegaard

14. Sebastian Avanzini

17. Hallur Hansson

18. Louka Prip

20. Mikkel Mena Qvist

30. Kevin Ray Mendoza

32. Matthias Præst

40. Frederik Nørgaard

44. Nicolai Brock-Madsen

Klik her for at købe billet til kampen. Husk at du kan scanne den direkte ved indgangsmøllen via din smartphone.