Truppen mod OB


18. november 2011

Masser af drama, intensitet, syngende tacklinger, lækkerier og syv mål var nogle af ingredienserne, da OB gæstede AC Horsens for et par måneder siden. OB’s Peter Utaka scorede til 1-0, inden ”De Gule” bragte sig foran med 3-1 via to scoringer af Gilberto Macena og en enkelt af Alioune Kébé. Fynboerne kom belastende tæt på point efter to scoringer af Djiby Fall og Espen Ruud mod slutningen af kampen, men Alioune Kébé sikrede 4-3 sejren med sin anden scoring i det 89. minut. Fantastisk fodboldforestilling og en kamp, der gav genlyd i fodbold-Danmark.

I morgen gæster OB CASA Arena Horsens igen og der venter sandsynligvis tilskuerne et brag af en kamp igen.

- Det bliver en seværdig kamp igen ligesom sidste gang, OB var på besøg. Dengang var vi hele følelsesregistret igennem. Vi havde kontrol over kampen og følte egentlig at vi havde styr på det, men så skal jeg da love for, at OB kom tilbage i kampen. Mod slutningen var uafgjort ligeså sandsynligt som OB-sejr eller sejr til os, men vi trak heldigvis det længste strå, fortæller Johnny Mølby.

AC Horsens har haft et godt tag på OB, der tabte det første indbyrdes opgør med 4-3 i denne sæson og fynboerne formåede heller ikke at besejre ”De Gule” i sidste sæson. AC Horsens vandt 2-1 og 1-0 i sidste sæson og det sidste opgør sluttede 3-3.

- Vi har været gode til at forsvare rent fysisk foran eget mål og vi har undgået OB’s tryk ved at være først på returboldene. I den anden ende af banen har vi formået at sætte vores offensive folk i scene og det skal vi også gøre i morgen, lyder det fra Johnny Mølby.

OB indtager ottendepladsen i Superligaen og var før sæsonen nævnt som førsteudfordrer til FC København, men Henrik Clausens mandskab har her – 15 runder inde i turneringen – 16 point op til de regerende mestre. Det stemmer ikke overens med hverken omgivelsernes eller OB’s egne forventninger og en trup med spillere som Djiby Fall, Peter Utaka, Andreas Johansson, Chris Sørensen, Kalilou Traoré, Eric Djemba-Djemba, Rurik Gislason og Bashkim Kadrii bør også være i den absolutte top herhjemme.

- OB har en rigtig god og rutineret trup, der er vant til at spille med helt fremme, men klubben har ikke ramt topniveauet i denne sæson. OB er som et såret dyr, men jeg er ikke i tvivl om, at klubben nok skal komme tilbage på sporet igen, vurderer Johnny Mølby.

Man skal helt tilbage til august for at finde det seneste gule nederlag på CASA Arena Horsens og siden har de tre hjemmekampe resulteret i 4-3 sejren over OB, 2-0 sejren over FC København og 1-1 mod Silkeborg IF. I morgen spiller ”De Gule” så efterårets sidste hjemmekamp.

- Vi er inde i en rigtig god stime på hjemmebane og det betyder meget for os at slutte godt af her i efteråret. Vi har brugt landskamppausen på at træne ganske normalt i sidste uge og i denne uge har vi så forberedt os til kampen mod OB. Jeg er i den heldige situation, at spillerne er friske og jeg har mange at vælge mellem, slutter Johnny Mølby.

Følgende trup er udtaget til i morgen:

1. Søren Jochumsen

2. Anders Nøhr

3. Morten Rasmussen

4. Nabil Aslam

5. Alexander Juel Andersen

6. Søren Jensen

9. Gilberto Macena

10. Martin Spelmann

11. Niels Lodberg

12. Henrik Toft

13. Thomas Kortegaard

14. Martin Retov

15. Lasse Kryger

18. Jeppe Mehl

20. Janus Drachmann

24. Hamza Kizil

25. Kenan Hajdarevic

29. André Bjerregaard

30. Frederik Rønnow

Foto: badenfoto.dk