Truppen mod Randers FC


21. juli 2018

AC Horsens åbnede sæsonen med en fremragende præstation og en 2-1 sejr over FC København i Parken, og i morgen spiller ”de gule” sæsonens første hjemmekamp.

Det er kronjyderne fra Randers FC, der gæster CASA Arena Horsens, og dommer Sandi Putros fløjter opgøret i gang klokken 12.00.

Manager Bo Henriksen ser frem til at sende sit mandskab på banen til sæsonens første hjemmekamp.

- Stemningen på træningsbanen har selvfølgelig været fremragende ovenpå sejren over FC København, og vi glæder os til at spille på hjemmebane igen. I sidste sæson præsterede vi fantastisk godt på CASA Arena Horsens, hvor alle hold havde det svært, og vi skal bygge videre på de gode præstationer, så vi også i denne sæson får skabt et gult fort, som modstanderne frygter, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- I morgen skal vi møde et solidt Randers-mandskab, som vil gøre alt for at hente sæsonens første point, og vi går ind til opgaven med stor respekt, men vi frygter dem ikke. Vi scorede et af vores mål mod FC København efter en dødbold, og vi skal igen forsøge at udnytte vores styrke på dødbolde mod Randers FC, lyder det fra Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen:

1. Matej Delač

2. Sammy Skytte

3. Mads Juel Andersen

4. Søren Reese

7. Mathias Nielsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Oliver Drost

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

13. Thomas Kortegaard

14. Sebastian Avanzini

15. Mathias Kristensen

17. Hallur Hansson

19. Tobias Arndal

20. Mikkel Mena Qvist

21. Jonas Borring

26. Mathias Madsen

27. Jacob Kongsmark

28. Thomas Rohde

30. Kevin Ray Mendoza