Truppen mod Randers FC


29. februar 2020

CASA Arena Horsens danner rammen om morgendagens opgør mellem AC Horsens og Randers FC, og dommer Jakob A. Sundberg fløjter opgøret i gang klokken 12.00.

Der er seks point mellem Randers FC og AC Horsens, og en gul sejr vil altså reducere hullet op til kronjyderne til tre point.

Senest leverede AC Horsens en rigtig god præstation mod AGF på CASA Arena Horsens, og Lumb, Okosun, Prip og de andre drenge havde som minimum fortjent det ene point.

Manager Bo Henriksen ærgrer sig selvfølgelig over nederlaget, men han glæder sig over præstationen mod AGF.

- Vi lignede et hold, der kunne få point, for der var den power og energi i vores spil, som vi kan forvente, så det var en hård skæbne at forlade banen uden point. Vi pressede godt på til sidst og skabte også de chancer, der skulle til, men bolden ville ikke ind, fortæller Bo Henriksen.

I morgen sender han sit mandskab på banen for anden gang på en uge, og det er igen på hjemmebane, hvor AC Horsens har præsteret på et rigtig højt niveau.

- Vi skal møde et Randers-mandskab, der har gjort det rigtig godt i denne sæson, og det har vi selvfølgelig respekt for, men vi har så meget tro på egne evner, at vi tror på, at vi kan matche dem og hente en sejr i morgen. Det kræver en arbejdsindsats som mod AGF, og så skal vi spille med masser af power og hårdhed i duellerne, for det bliver der brug for mod et fysisk stærkt Randers-hold, forklarer Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen:

1. Matej Delač

3. Magnus Riisgaard Jensen

4. Malte Kiilerich

5. Michael Lumb

6. Ayo Simon Okosun

7. Peter Therkildsen

8. Bjarke Jacobsen

10. Hallur Hansson

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

14. Jonas Gemmer

15. Erhan Mašović

17. Oliver Drost

18. Louka Prip

19. Jonas Thorsen

21. James Gomez

22. Michael Lansing

29. Jeppe Kjær

33. Alexander Ludwig

44. Nicolai Brock-Madsen

Klik her for at købe billet til kampen mod Randers FC.