Truppen mod Røde Stjerne Beograd


13. februar 2012

AC Horsens spiller den første træningskamp i Tyrkiet i morgen og der venter noget af en opgave mod det serbiske storhold Røde Stjerne Beograd, der indtager andenpladsen i den bedste serbiske række.

Cheftræner Johnny Mølby ser frem til en træningskamp, hvor spillerne bliver matchet hårdt.

- Vi glæder os til at spille mod en rigtig dygtig modstander og vi skal blandt andet optræde kompakt som hold, så de får svært ved at spille mod os. Derudover skal vi undgå dumme boldtab, så de fanger os på omstillinger. Der er ingen tvivl om, at vi bliver matchet hårdt, men det er kun fint her knap tre uger før forårspremieren, fortæller Johnny Mølby.

Morten Rasmussen, Niels Lodberg, Anders Nøhr, Troels Kløve og Nabil Aslam har alle været ude med skader eller småskavanker her i opstarten, men nu er de klar og kampen skal blandt andet bruges på at optimere den defensive indsats.

- Hvis vi ser bort fra Søren Jensen, så har forsvarsspillerne trænet med hernede og jeg forventer en bedre defensiv indsats end i den seneste træningskamp mod Esbjerg. Mads Agesen har leveret en god indsats på træningsbanen og han får den sidste halve time i morgen, lyder det fra Johnny Mølby.

Han starter med følgende spillere på banen:

Frederik Rønnow

Morten Rasmussen, Nabil Aslam, Niels Lodberg, Anders Nøhr

Janus Drachmann, Martin Retov, Martin Spelmann, Jeppe Mehl

Johan Absalonsen, Henrik Toft

Han må se bort fra Søren Jensen og Thomas Kortegaard, men resten af truppen er på bænken.

Opgøret fløjtes i gang klokken 17.00 dansk tid.

Her kan du se Horsens Folkeblads pletskud fra dagens træning:

Forsidefoto: badenfoto.dk