Truppen mod Silkeborg IF


8. november 2019

CASA Arena Horsens danner rammen om morgendagens opgør mellem AC Horsens og Silkeborg IF, og kampen fløjtes i gang klokken 16.00.

AC Horsens er placeret på 11. pladsen i 3F Superligaen, og ”de gule” har otte point ned til gæsterne fra Silkeborg, der indtager sidstepladsen i rækken.

Manager Bo Henriksen glæder sig til at sende sine tropper i kamp.

- Der venter os en hård opgave mod et Silkeborg-hold, som vil gøre alt for at hente en sejr i morgen, men vi tror på, at vi kan hente den anden hjemmebanesejr i træk. Det kræver, at vi arbejder hårdt for hinanden og holder os til konceptet, for så kan vi forhåbentlig få kampen til at tippe over til vores side, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Når vi ser tilbage på de seneste superligakampe, så må vi bare sige, at vi har været det bedste hold i mange af kampene, men vi har ikke lige haft de afgørende marginaler på vores side, og det må vi jo arbejde på at få. Vi har i hvert fald formået at sandsynliggøre, at vi kan vinde kampene, lyder det fra Bo Henriksen.

I onsdags kunne han se sit mandskab kvalificere sig til kvartfinalen i Sydbank Pokalen med en 3-0 sejr over Fremad Amager.

- Det er altid sjovt at vinde fodboldkampe, og vi glæder os over, at vi er videre til næste runde. Sejren over Fremad Amager kom i hus via en professionel indsats, og det giver selvtillid og endnu mere tro på tingene frem mod kampen mod Silkeborg, slutter Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen:

1. Matej Delač

4. Malte Kiilerich

5. Michael Lumb

6. Ayo Simon Okosun

7. Peter Therkildsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Jacob Dyrborg Linnet

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

14. Sebastian Avanzini

15. Erhan Mašović

16. Søren Jochumsen

18. Louka Prip

19. Jonas Thorsen

20. Mikkel Mena Qvist

28. Jacob Kongsmark

33. Alexander Ludwig

44. Nicolai Brock-Madsen

79. Jannik Pohl

Klik her for at købe billet til kampen. Husk at du kan scanne billetten via din smartphone ved billetmøllen.