Truppen mod Silkeborg IF


28. oktober 2011

AC Horsens og Silkeborg giver altid hinanden tætte opgør og i sidste sæson sluttede alle tre kampe 2-1. To gange kunne Troels Bechs mandskab gå fra banen med et smil på læberne, mens ”De Gule” kunne juble en enkelt gang efter et møde mellem de to hold.

Tilskuerne på CASA Arena Horsens kan sandsynligvis se frem til endnu et jævnbyrdigt opgør i morgen, når de to hold krydser klinger igen.

- Vi skal møde et Silkeborg-hold med boldstærke og fodboldkloge spillere. De ved nøjagtigt, hvordan de skal placere sig i situationerne og det skal vi tage vores forholdsregler mod, fortæller cheftræner Johnny Mølby.

Silkeborg har et stærkt hold med spillere, der arbejder godt for hinanden og Mølby fremhæver spillere fra midtbanen og angrebet.

- Silkeborg havde problemer med at omsætte chancerne til mål i begyndelsen af turneringen, men Henrik ”Tømrer” Pedersen oplever sin anden ungdom og han er skarp i øjeblikket. På midtbanen er Martin Ørnskov og Frank Hansen dygtige spillere, der ikke må få tid og plads, og de har Christian Holst, der snuser frirum op og er dygtig i afslutningerne, forklarer Johnny Mølby.

Han står i spidsen for et mandskab, der har sænket OB og FC København i de seneste to hjemmekampe.

- Vi er i fin form, spillerne er friske og vi har mange til rådighed, så vi har en kæmpe tro på, at vi kan vinde over Silkeborg. Vores spil har set godt ud i de seneste kampe og det skal vi selvfølgelig følge op på mod Silkeborg, fortæller Johnny Mølby.

AC Horsens havde i sidste sæson problemer med at udnytte ”matchboldene”, men sådan var det ikke i søndags, hvor spillerne skulle følge op på sejren over FC København.

- Vi har haft stor fokus på, at vi skulle tage de rigtige ting fra FCK-kampen med til kampen mod SønderjyskE og det lykkedes godt med 4-1 sejren. Det viser noget om, at vi har lagt nogle procenter på rent modenhedsmæssigt og at vi også formåede at tage ærgerrigheden med på banen mod SønderjyskE. Det kunne man se på vores handlinger, løb og commitment til holdet, fortæller Johnny Mølby.

Han håber at de seneste resultater og sejrene over OB og FC København på CASA Arena Horsens får endnu flere til at bakke holdet op på CASA Arena Horsens.

- Vi ligger på fjerdepladsen i Superligaen og spiller flot fodbold. Derudover har vi vundet de to seneste hjemmekampe med 4-3 over OB og 2-0 over FC København, så jeg kan kun opfordre til at dukke op – spillerne fortjener kæmpe opbakning, slutter Johnny Mølby.

Mads Agesen og Troels Kløve er stadig på skadeslisten og Anders Nøhr er ude med karantæne.

Følgende trup er udtaget til i morgen:

1. Søren Jochumsen

3. Morten Rasmussen

4. Nabil Aslam

5. Alexander Juel Andersen

6. Søren Jensen

9. Gilberto Macena

10. Martin Spelmann

11. Niels Lodberg

12. Henrik Toft

13. Thomas Kortegaard

14. Martin Retov

15. Lasse Kryger

18. Jeppe Mehl

20. Janus Drachmann

24. Hamza Kizil

25. Kenan Hajdarevic

29. André Bjerregaard

30. Frederik Rønnow

Foto: badenfoto.dk