Truppen mod SønderjyskE


30. marts 2019

Sydbank Park i Haderslev danner rammen om morgendagens opgør mellem SønderjyskE og AC Horsens, og dommer Sandi Putros fløjter kampen i gang klokken 18.00.

Det er AC Horsens’ første kamp i gruppespillet, og ”de gule” kan med en sejr øge afstanden til netop SønderjyskE til seks point.

Manager Bo Henriksen glæder sig til at sende sit mandskab på banen i Haderslev.

- Der venter nogle vanvittige dramaer i det her gruppespil, og vi glæder os til at spille om point igen efter pausen. Vi spiller altid tætte kampe mod SønderjyskE, og det bliver ikke anderledes i morgen, hvor kampen vil være præget af masser af fight og hårde dueller. SønderjyskE er en svær modstander for alle hold, men vi har tidligere vist, at vi kan gøre ondt på dem, og det kan vi også gøre i morgen. Vi skal back to basics, vores værdier skal skinne igennem, og vi skal igen være farlige på dødbolde, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Vi ligger på en delt førsteplads i puljen og kan slå et afgørende hul på seks point ned til SønderjyskE med en sejr, så vi vil gøre alt for at vinde og sætte dem under pres. Vi har været med i mange år og har prøvet de her kampe på egen krop, mens det er nogle år siden, at SønderjyskE har været i fare for at rykke ud, og det kan få betydning for kampen, lyder det fra Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til opgøret:

1. Matej Delač

2. Sammy Skytte

3. Mads Juel Andersen

5. Michael Lumb

6. Sivert Heltne Nilsen

7. Mathias Nielsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Oliver Drost

10. Kasper Junker

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

14. Sebastian Avanzini

17. Hallur Hansson

18. Louka Prip

19. Tobias Arndal

20. Mikkel Mena Qvist

21. Jonas Borring

23. Frederik Mortensen

30. Kevin Ray Mendoza

44. Nicolai Brock-Madsen