Truppen mod SønderjyskE


20. april 2019

AC Horsens spiller gruppespillets sidste hjemmekamp søndag den 21. april klokken 16.00, når SønderjyskE kommer til Horsens.

I torsdags mødte ”de gule” lokalrivalerne fra Vejle på CASA Arena Horsens, og gæsterne skal være glade for, at de kunne sætte sig ind i spillerbussen med det ene point, for AC Horsens havde fortjent sejren.

- Vi var godt indstillet på kampen, og spillerne leverede den nødvendige energi, vilje og arbejdsindsats. Det blev lidt rodet i 1. halvleg, men vi var bedst efter pausen og sandsynliggjorde i den grad, at vi kan vinde fodboldkampe, og det er vigtigt, fortæller manager Bo Henriksen og fortsætter:

- Nu er vi sikre på, at vi ikke slutter på sidstepladsen i puljen, og vi står over for en spændende kamp i morgen, hvor vi kan vinde vores eget danmarksmesterskab ved at overleve endnu en sæson i Superligaen. Det er i de her kampe, vi har brug for støtte fra tribunerne, så vi håber på en masse gule fans, lyder det fra Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen mod SønderjyskE:

1. Matej Delač

2. Sammy Skytte

3. Mads Juel Andersen

4. Søren Reese

5. Michael Lumb

6. Sivert Heltne Nilsen

7. Mathias Nielsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Oliver Drost

10. Kasper Junker

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

14. Sebastian Avanzini

18. Louka Prip

19. Tobias Arndal

20. Mikkel Mena Qvist

23. Frederik Mortensen

30. Kevin Ray Mendoza

44. Nicolai Brock-Madsen

Klik her for at købe billet til kampen mod SønderjyskE. Husk at du kan scanne din billet direkte ved indgangsmøllen via din smartphone.