Truppen mod SønderjyskE


14. december 2019

Der venter et spændende opgør på CASA Arena Horsens i morgen klokken 12.00, når AC Horsens tager imod SønderjyskE på den gule hjemmebane.

Det er sidste chance for at se AC Horsens i aktion i 3F Superligaen i år, for efter slutfløjtet går der to måneder, før ”de gule” skal spille den næste superligakamp.

AC Horsens og morgendagens gæster fra SønderjyskE ligger side om side i 3F Superligaen, og det er kun en bedre målscore, der holder Glen Riddersholms mandskab over de gule værter. Det siger sig selv, at en sejr vil være vigtig i forhold til at slå et hul ned til sin direkte modstander frem mod forårssæsonen, og Bo Henriksen tror på gul triumf.

- Vi er ubesejret på hjemmebane i de seneste fem kampe, og det giver os som hold en kæmpe tro på, at vi kan skabe endnu en god præstation i morgen, når vi møder SønderjyskE. Selvfølgelig har vi stor respekt for SønderjyskE og deres kvaliteter, men det er et hold, vi skal kunne matche på hjemmebane, og det skal vi vise i morgen, fortæller Bo Henriksen.

Efterårssæsonen slutter i morgen lidt før klokken 14.00, hvis alt går efter planen, og det har været en intens periode, men Bo Henriksen står ikke i spidsen for en gruppe slidte spillere.

- Der bliver gået til stålet på træningsbanen, og vi har rigtig mange spillere klar, så der er bestemt ikke noget, der indikerer, at de trænger til ferie. Vi er alle klar til at arbejde stenhårdt gennem hele kampe for at få den til at vippe over til vores side, lyder det fra Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen:

1. Matej Delač

4. Malte Kiilerich

5. Michael Lumb

6. Ayo Simon Okosun

7. Peter Therkildsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Jacob Dyrborg Linnet

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

15. Erhan Mašović

17. Hallur Hansson

18. Louka Prip

19. Jonas Thorsen

20. Mikkel Mena Qvist

22. Michael Lansing

26. Mathias Madsen

32. Matthias Præst

33. Alexander Ludwig

44. Nicolai Brock-Madsen

79. Jannik Pohl

Klik her for at købe billet til kampen mod SønderjyskE - husk at billetten kan scannes via smartphone ved indgangsmøllen.