Truppen mod Vejle Boldklub


11. april 2019

AC Horsens og Vejle Boldklub spiller den første kamp i 29. runde af Superligaen, når dommer Morten Krogh fløjter opgøret i gang fredag den 12. april klokken 19.00.

AC Horsens indtager andenpladsen i pulje 1, mens morgendagens værter ligger sidst i puljen med fem point op til SønderjyskE på tredjepladsen.

Lokalopgørene mellem AC Horsens og Vejle Boldklub har ofte været seværdige og intense, og der vil også være knald på i morgen, lyder det fra manager Bo Henriksen.

- Vi har spillet mange fede kampe mod Vejle, og der bliver også gang i den i morgen, når man ser på historikken mellem de to klubber. Det er fantastisk for os og tilskuerne med de her opgør, og vi vil gøre alt for at give vores fans en god oplevelse i Vejle, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Spillerne har reageret rigtig godt ovenpå fredagens kamp mod AGF, og vi har haft en fremragende træningsuge med højt humør og masser af kvalitet hele vejen rundt. Vi er helt klar til et spændende lokalopgør, og vi tror selvfølgelig på, at vi kan rejse hjem med alle tre point, lyder det fra Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen mod Vejle Boldklub:

1. Matej Delač

2. Sammy Skytte

3. Mads Juel Andersen

5. Michael Lumb

6. Sivert Heltne Nilsen

7. Mathias Nielsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Oliver Drost

10. Kasper Junker

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

14. Sebastian Avanzini

17. Hallur Hansson

18. Louka Prip

19. Tobias Arndal

20. Mikkel Mena Qvist

21. Jonas Borring

23. Frederik Mortensen

30. Kevin Ray Mendoza

44. Nicolai Brock-Madsen