Truppen mod Vendsyssel FF


16. februar 2019

Ventetiden har været lang for de gule fans, men i sidste weekend begyndte superligabolden at rulle igen, og i morgen ruller den så for første gang i år på CASA Arena Horsens.

Det er oprykkerne fra Vendsyssel FF, der kommer på besøg, og morgendagens gæster har i denne sæson vundet over klubber som FC København og Brøndby IF. Foreløbig er det blevet til fem sejre, og det placerer klubben på en øjeblikkelig 12. plads i Superligaen.

AC Horsens hentede et enkelt point i Hobro for en uge siden, og pointet kom i hus via de klassiske AC Horsens-dyder. Der blev arbejdet hårdt fra første til sidste minut, og det kræver endnu en stor arbejdsindsats, hvis Vendsyssel FF skal sende hjem uden point i morgen.

Manager Bo Henriksen har da også stor respekt for Vendsyssel FF, der kan være en svær opgave for alle hold i Superligaen.

- Vi har respekt for alle hold i Superligaen, og det har vi selvfølgelig også for et Vendsyssel-hold, der har gjort livet surt for flere modstandere. De har en trup med stor kvalitet, men det har vi også, og vi tror på, at vi kan hente alle tre point, lyder det fra Bo Henriksen.

AC Horsens har gjort det forrygende på udebane i denne sæson, og forhåbentlig kan ”de gule” forkæle hjemmepublikummet med en sejr i morgen.

- Vi vil gøre alt for at give vores fans en god oplevelse på CASA Arena Horsens, for det har både de og vi fortjent, men vi skal i første omgang sikre os, at arbejdsindsatsen er i orden, som den var i Hobro. Når den er det, så kan vi begynde at bygge på, og vi vil selvfølgelig gøre alt for at vinde, forklarer Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til opgøret:

1. Matej Delač

2. Sammy Skytte

3. Mads Juel Andersen

4. Søren Reese

5. Michael Lumb

6. Sivert Heltne Nilsen

7. Mathias Nielsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Oliver Drost

10. Kasper Junker

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

13. Thomas Kortegaard

14. Sebastian Avanzini

17. Hallur Hansson

18. Louka Prip

20. Mikkel Mena Qvist

21. Jonas Borring

23. Frederik Mortensen

24. Gregers Arndal-Lauritzen

30. Kevin Ray Mendoza

44. Nicolai Brock-Madsen

Klik her for at købe billet til kampen mod Vendsyssel. Husk at du kan scanne billetten ved indgangsmøllen via din smartphone.