Truppen mod Vendsyssel FF


18. maj 2019

Nicolai Brock-Madsen kunne lade sig hylde som matchvinder efter søndagens kamp mod Vendsyssel FF, da han satte panden på Kasper Junkers perfekt udførte hjørnespark med et kvarter tilbage af kampen.

Dermed hentede AC Horsens en sejr i den første af to playoff-kampe, og i morgen er der så returopgør på CASA Arena Horsens klokken 14.00.

Manager Bo Henriksen roser sit mandskab for den stærke præstation i Hjørring.

- Spillerne gik ind til kampen med den rigtige indstilling, og de skal have ros for energien og arbejdsindsatsen. Vores tilgang til kampen var, at vi skulle angribe den for at vinde og score et vigtigt udebanemål, hvilket lykkes, og vi går ind til kampen i morgen for at vinde den. Vi skal ud at angribe igen, fortæller Bo Henriksen.

Trods sejren er intet afgjort endnu, og det kræver endnu en gedigen arbejdsindsats for at gøre arbejdet færdigt i morgen.

- Vi har skabt et fint udgangspunkt med sejren i søndags, men alle på og omkring holdet er bevidste om, at vi langtfra er i mål. Vi skal gå ydmygt til opgaven og tage arbejdshandskerne på, for vi skal møde et Vendsyssel-hold med masser af kvalitet, og de kæmper også for livet i Superligaen, lyder det fra Bo Henriksen.

I søndags havde 242 gule fans fundet vej til udebaneafsnittet i Hjørring, og de leverede en fremragende stemning gennem hele kampen. Forhåbentlig er de og mange andre på plads igen i morgen, når AC Horsens åbner dørene for alle.

- Det var fedt at opleve opbakningen mod AGF i Aarhus og igen i søndags, hvor de var klar med opbakning allerede inden kampen og gennem alle 90 minutter, og det var fedt at fejre sejren med dem efter kampen. Folk bakker virkelig op, når tingene begynder at spidse til, og vi håber, at rigtig mange vælger at bakke os op igen i returkampen, slutter Bo Henriksen.

Han har udtaget følgende trup til kampen:

1. Matej Delač

2. Sammy Skytte

3. Mads Juel Andersen

4. Søren Reese

5. Michael Lumb

6. Sivert Heltne Nilsen

7. Mathias Nielsen

8. Bjarke Jacobsen

9. Oliver Drost

10. Kasper Junker

11. Peter Nymann

12. Rune Frantsen

13. Thomas Kortegaard

14. Sebastian Avanzini

17. Hallur Hansson

18. Louka Prip

20. Mikkel Mena Qvist

21. Jonas Borring

23. Frederik Mortensen

30. Kevin Ray Mendoza

44. Nicolai Brock-Madsen

Klik her for at hente en gratis billet til kampen.