U-19 i test mod Randers FC


17. februar 2012

AC Horsens’ U-19 hold forbereder sig på livet løs og i morgen står den på endnu en testkamp. Denne gang er det Randers FC, der byder velkommen på AutoC Park i Randers. Kampen er AC-talenternes fjerde testkamp i denne opstart og cheftræner Claus Troelsen er tilfreds med opstarten indtil videre.

- Vi har haft en meget fin opstart og spillerne har arbejdet hårdt og koncentreret til træning. Vi bygger på vores spil for hver gang, vi spiller de her testkampe og det har jeg også en forventning om at vi gør i morgen mod Randers, lyder det fra Claus Troelsen.

AC-spillerne har den seneste uge været doseret rent træningsmæssigt, således at intensiteten for en kort bemærkning er trukket lidt ud af træningen, så den første måneds hårde træning lige kan sætte sig.

- Det er rigtigt, at denne uge ikke har været hård for spillerne. Vi har trænet hårdt den første måned og nu handler det i denne uge om at samle kræfter til næste etape af opstarten. Vi spiller lørdag, men har allerede kamp igen tirsdag mod Odders danmarksseriehold. Vi har trænet med fokus på vores opbygningsspil i denne måned og har valgt at gå lidt dybere i detaljen i denne specifikke uge. Spillernes generelle form er rigtig god, men der er stadig spillere som har været ude med skader i opstarten som naturligvis mangler noget i deres grundform. De spillere der har været ude skal bygges rigtigt op og det har vi en plan for. Vores mål med truppen er, at vi får en så stærk konkurrencemæssig trup som overhovedet muligt, forklarer Claus Troelsen.

Til kampen må han se bort fra Andreas Møller, Marc Ahrendsen samt Jeppe Jensen, der er skadet. Til gengæld kan træneren glæde sig over gensyn med Jesper Fries og Alexander Kreutz, der er vendt tilbage efter langvarige lyskenskader. Derudover har Claus Troelsen valgt at udtage U-17 spilleren Mirsad Suljic, som efter planen skal deltage i den sidste del af U-19 kampen og i to tredjedele af den efterfølgende U-17 kamp.

- Vi har valgt at give Mirsad Suljic mulighed for igen at snuse til U-19 kamp, hvilket han drager stor nytte af rent fysisk og ikke mindst tempomæssigt. Vi havde senest Mirsad med i vores testkamp mod FC Fyn for et par uger siden, hvor han spillede 65 gode minutter. Vi vil dog ikke gå på kompromis med vores U-17 holds forberedelser, men gerne udfordre Mirsad og hans udvikling, og derfor spiller Mirsad de sidste 20-25 minutter hos os og 60-70 minutter hos U-17 umiddelbart efter vores kamp, fortæller Troelsen.

Kampen mod Randers spilles lørdag kl. 12.15 på kunstbanen ved AutoC Park og følgende 16 spillere er udtaget til kampen.

1.       Rune Neubauer

2.       Hüseyien Sarigöz

3.       Jakob Rasmussen

4.       Mads Damgaard

5.       Martin Thomsen

6.       Kristoffer Gjettermann

8.       Jesper Fries

9.       Oguzhan Özelik

10.    Patrick Nielsen

11.    Patrick Grønbech

12.    Ergjan Zejnullahu

13.    Shawn Memory

14.    Jeppe Svenningsen

17.    Vinojan Vethanayagam

19.    Alexander Kreutz

20.    Mirsad Suljic

Foto: badenfoto.dk