U-19 jagter oprejsning


1. juni 2012

U-19 holdet fra AC Horsens skal forsøge at rejse sig efter et svigende nederlag på 4-1 i sidste spillerunde til Næstved. En kamp som cheftræner Claus Troelsen har arbejdet hårdt på at få ud af systemet hos spillerne i ugens løb.

- Vi har fået arbejdet nederlaget til Næstved ud af systemet og skal nu kigge med positive briller på den foranstående opgave mod Silkeborg IF. Vi er spillemæssigt godt tilfredse med vores spillere, men skal i morgen være langt mere kyniske i vores forsvarsspil samt afslutningsspil, end vi har været på det seneste. Vi har hårdt brug for en sejr og det forventes af os alle omkring U-19 holdet, at den sejr kommer i morgen. Silkeborg IF er et godt hold med mange profiler, og derfor skal vi arbejde som en solid enhed kampen igennem for at opnå den succes, vi gerne vil have. Vore angribere skal i gang med at score mål på de mange chancer, vi producerer i hver eneste kamp, og defensivt skal vi spille med overskud og coolness i de pressede situationer. Vi skal løbe mange meter for hinanden i morgen og derfor kræver vi, at spillerne er 100 % klar til at give alt fra start til slut. Vi skal have vores boldomgang til at lykkes og være tydelige og afklarede i de valg, vi træffer med bolden. For at det skal kunne ske, skal boldholder have spilløsninger, hvilket kun vil lykkedes, hvis der er løb mod bold og ikke mindst væk fra bolden. Vores pres skal afvikles kampen igennem som en enhed, og der skal lukkes for Silkeborgs giftige omstillinger, forklarer Claus Troelsen

Han må til kampen se bort fra kantspilleren Oguzhan Özcelik, der døjer med lysken. Derudover er der lidt tvivl om Patrick Grønbech samt Martin Conley, der har lidt småproblemer i hhv. ankel og baglår. Derimod er Ergjan Zejnullahu og Hüseyien Sarigöz tilbage i kamp truppen, der dermed ser således ud:

1. Rune Neubauer

2. Hüseyien Sarigöz

3. Jakob Rasmussen

4. Mads Damgaard

5. Martin Thomsen

6. Kristoffer Gjettermann

7. Martin Conley

8. Jesper Fries

10. Patrick Nielsen

11. Patrick Grønbech

12. Ergjan Zejnullahu

13. Shawn Memory

15. Nicklas Balleby

18. Andreas Møller

Kampen spilles lørdag kl. 13.00 på CASA Arena Horsens, bane 2.