U-19 Optakt: AC Horsens - Næsby Boldklub


10. april 2011

Efter sidste weekends flotte sejr i Thisted står menuen i denne weekend på Næsby Boldklub. Seneste opgør mod netop Næsby Boldklub gav en sejr til de gule på 4-2, men resultatet kom først i hus i de sidste 5 minutter af kampen.

- Da vi gæstede Næsby Boldklub i efteråret kom vi bagud 2-0 og var nede i sækken, men grundet stor tålmodighed og mål på gode tidspunkter så lykkedes det at få vendt det truende nederlag til sejr på 4-2. Vi ved at Næsby er dygtige i deres omstillinger, og har spillere som kan gøre ondt på de fleste hold i rækken. Vi må og skal spille med stor tålmodighed og sikre at vi ikke bliver ramt af dumme bold tab som kan gøre ondt på os. Derudover skal vi tro på egne evner og fortsætte de spillemæssige gode takter fra vores seneste kamp i Thisted, fortæller cheftræner Claus Troelsen.

Divisionen går ind i den afgørende fase af sæsonen og spillerne skal nu vise at de kan stå distancen med 30 turneringskampe på en sæson.

- Det er en lang og opslidende sæson for spillerne, men vi føler i trænerteamet at de spillere som vi sender i aktion i morgendagens kamp har pilen pegende opad lige nu og derfor er vi fortrøstningsfulde mht. at skabe resultatet. Spillere som Frederik Rønnow, Seámus Bartholdy, Patrick Grønbech, Mads Kløve samt Kristoffer Gjettermann forventes at bære et stort ansvar i kampen og det er vi ikke et sekund i tvivl om at de kan, konstaterer Troelsen.

AC Horsens ligger nummer 3 med 55 point for 25 kampe, og det vil i de fleste turneringer være nok til at indtage en første plads, men ikke i dette års U19 division.

- Vi har hentet rigtig mange point i denne sæson og det er jo imponerende at vi ikke ligger forrest i rækken, men vi må bare sande at divisionens bund ikke formår at hente ret mange point, samtidig med at topholdende bare kradser point sammen som aldrig før. Vi er to point fra de to førende klubber og vi er i en situation, hvor vi ikke kan tåle point tab. Derfor er kampen i morgen utrolig vigtig i vores bestræbelser på at bevare muligheden for en topplacering til det sidste, slutter Claus Troelsen.

U-19 cheftræneren har udtaget følgende trup til morgendagens kamp på CASA Arena Horsens som har første fløjt kl. 13.00.

1.       Frederik Rønnow

3.       Hüseyin Sarigöz

4.       Sebastian Nielsen(Anf)

5.       Nihad Islamovic

6.       Mads Kløve Hallstrøm

7.       Jesper Fries

8.       Mads Damgaard

9.       Patrick Nielsen

10.    Patrick Grønbech

12.    Kristoffer Gjettermann

13.    Vinojan Vethanayagam

16.    Jakob Rasmussen

17.    Ergjan Zejnullahu

18.    Seámus Bartholdy