U-19 Optakt: Thisted FC – AC Horsens


10. april 2011

25. spillerunde afvikles i denne weekend i U19 Divisionen, hvor AC Horsens skal en tur nordpå, nærmere betegnet Thisted. Thisted FC er godt kørende for tiden og har høstet rigtig mange point hidtil i dette forår. Faktisk har holdet fra Thy hentet ikke mindre end 19 point i forårets 9 kampe. Det betyder at Thisted FC indtager en fornem 7 plads i divisionen.

 

Holdet fra Thy er kendt for at have en fantastisk hjemmebane hvor modstanderne frygter at komme, men AC Horsens tager til Thisted for at hente alle 3 point udtaler cheftræner Claus Troelsen.

 

- Vi har vundet på lerpytters anlæg før og det kan vi gøre igen, men det er klart at vi må tage vores hoved med til Thisted og spille med en stor portion cleverness, hvis vi ikke skal blive ramt af Thisteds hurtige omstillinger og dermed komme til at skulle spille på deres præmisser. Vi har egentligt haft en god uge hvor vi har sat fokus på at få smil på læben i den første halvdel af ugen og arbejdet mere målrettet mod kampen i den sidste halvdel af ugen. Vi kommer til Thisted med stor optimisme og tro på egne evner hvilket vil skinne igennem når vi indtager lerpytter lørdag eftermiddag, lyder det fra Troelsen.

 

AC Horsens har været ramt lidt på resultaterne de seneste par uger, og det har betydet at de øvrige tophold er trukket 2 point foran AC mandskabet. Det er dog ikke noget der kan forstyrre AC holdet og målsætningen for sæsonen er fortsat indenfor rækkevidde.

 

- Vi har en målsætning som er meldt ud helt fra første runde om at vi skal ende i top 4, når sæsonen er slut, og derfor bekymrer det mig ikke, at vi lige nu indtager rækkens tredjeplads, 2 point efter de førende klubber. Vi vil rigtig gerne slutte som nummer 1 og det er jeg også overbevist om, at vi kommer til at spille om helt hen til den afgørende runde d. 26. juni, men at snakke om den slags nu er ikke et tema i truppen. Vi skal spille kampene og gå på banen hver gang for at yde en velkvalificeret indsats, og gør vi det skal vi nok få de point som vi fortjener. Det er rigtigt at vi ikke har fået de point som vi gerne ville i de seneste par kampe, men vi må også sige at vi kun kan takke os selv for det. Mod Vanløse i forrige runde brændte vi 8 100 % chancer på en dag hvor deres keeper ramte et niveau, som han aldrig kommer til at ramme igen, og hvor vore angribere endte med at blive kyst af hans vanvittige redninger. Mod Hvidovre i sidste runde producerede vi også masser af store chancer, men lukkede nogle dumme mål ind, samtidig med at vi ikke fik scoret de mål som vi skulle, fortæller Claus Troelsen.

 

På skadesfronten er situationen som den har været i hele foråret. Der er konsekvent mellem 3 og 5 spillere ude med skader, men det ændrer ikke ved, at holdet der indtager Lerpytter lørdag er yderst kompetent.

AC Truppen ser således ud:

1.       Frederik Rønnow

3.       Hüseyin Sarigöz

4.       Sebastian Nielsen(Anf)

5.       Nihad Islamovic

6.       Mads Kløve Hallstrøm

7.       Jesper Fries

9.       Patrick Nielsen

10.    Patrick Grønbech

12.    Kristoffer Gjettermann

13.    Vinojan Vethanayagam

15.    Michael Nielsen

16.    Jakob Rasmussen

17.    Ergjan Zejnullahu

18.    Seámus Peare Bartholdy

20.    Jannik Pedersen