U-19 sejrede


7. februar 2012

Søndag middag bød på 2-1 sejr og periodevist godt spil fra AC Horsens U19 mandskab. FC Fyn havde taget turen til CASA Arena Horsens og det var en god kamp for begge mandskaber, hvor der blev løbet vigtige meter, som skal bruges senere hen i sæsonen.

FC Fyn kom bedst fra start og havde generelt et godt tag i AC Horsens-spillerne fra starten af kampen.

- Vi kommer til at stresse for meget i indledningen af kampen, fordi FC Fyn lægger et højt pres på os og generelt indleder aggressivt. FC Fyns pres bevirker at vores sammenhæng i spillet ikke kommer til syne. Vi arbejder os trods lidt modgang ind i kampen og kommer frem til et par gode muligheder, hvor specielt Mirsad Suljic kom frem til et par gode chancer efter super forarbejde af blandt andre Andreas Møller, fortæller cheftræner Claus Troelsen.

Kampen åbnede sig mere og mere, som kampen skred frem og AC Horsens lukkede første halvleg bedst.

- Vi kommer bagud med 1-0 på en omstilling, hvor vi mister bolden i et dårligt område og hvor vi ikke er klar til at tage imod deres omstilling og dermed være på forkant med en potentiel farlig situation. Vi får udlignet inden pausen på et mønsterangreb hvor vi får flyttet modstanderen og får vendt spillet væk fra pres. Derefter kommer vi godt over venstre fløjen, hvor Jakob Rasmussen slutter det flotte angreb af med at lægge et præcist indlæg ind til en helt udækket Shawn Memory, der flot og sikkert headede os tilbage i kampen rent resultatmæssigt, lyder det fra Claus Troelsen.

I anden halvleg sidder AC Horsens på spillet og de sammenhænge som i første halvleg var svære at få øje på var nu til stede.

- Vi spiller en super anden halvleg hvor vi får flyttet spillet godt rundt og dermed får FC Fyn ud og løbe mange forgæves meter. Der var sammenhæng i vores spil med bolden og en god defensiv beslutsomhed, hvilket er meget positivt at se. Vi skaber mange chancer og bør med lidt mere skarphed lukke kampen med flere mål. Med godt og vel en halv time igen tildeles vi korrekt et straffespark begået mod Kristoffer Gjettermann. Oguzhan Özcelik eksekverede med stor sikkerhed og dermed var føringen på 2-1 en realitet. Sejren var aldrig for alvor i fare og dermed kom årets første sejr i hus, forklarer Claus Troelsen.

Mirsad Suljic fra U17 holdet var til dagens kamp rykket op på U-19 holdet og leverede en rigtig fin indsats i de 65 minutter som han fik i kampen.

- Vi havde besluttet at give Mirsad Suljic fra U-17 holdet chancen fra start i angrebet sammen med Andreas Møller. Mirsad blev matchet på en anden måde end han plejer på U-17 holdet og fik en fornemmelse af, hvad det vil sige at spille et trin højere end normalt. Mirsad klarede sig fint og kom frem til flere gode muligheder i de 65 minutter han fik på banen. Derudover bragte han en god arbejdsindsats med til kampen, og den generelle præstation er klart godkendt fra Mirsads side, lyder analysen fra AC Horsens’ cheftræner.

AC Horsens’ U-19 mandskab spiller næste testkamp på fredag i Vejen kl. 19.00, hvor modstanderen er ligaholdet fra Esbjerg fB.

Foto: badenfoto.dk