U13: AC-talenter er inde i en god udvikling


26. november 2020

AC Horsens’ U13-drenge spillede træningskamp mod Viborg F.F. på 11-mandsbane, og de gule talenter vandt med 2-1.

Kampen startede med en stor chance til ”de gule” allerede efter 30 sekunder, hvor de er alene igennem med målmanden. Derefter satte AC Horsens sig tungt på spillet og lagde et hårdt tryk, som Viborg havde svært ved at spille sig ud af.

Første gang Viborg var på besøg på den gule banehalvdel, scorer de på et straffe. Dette skulle udeholdet lige komme sig over, hvorfor Viborg satte sig på spillet i minutterne efter.

Herefter fortsatte kampbilledet dog fra starten af kampen, dog uden at AC Horsens spillede sig til de helt store chancer.

I pausen snakkede det gule trænerteam og spillerne om, at der skulle investeres mere i afslutningsspillet, hvis der skulle scores.

Dette levede AC-drengene til fulde op til, og Viborg var meget sjældne gæster på AC Horsens’ halvdel i anden halvleg. Derudover skabte ”de gule” nu chancer, både mange og store. Det var på varierede måder, der blev skabt chancer, og der var mange spillere involveret. Dette gjorde det meget svært for Viborg at forsvare sig imod. Mange spillere viste sig flot frem med deres spidskompetencer i denne periode.

Cheftræner Séamus Peare Bartholdy gjorde status efter kampen:

- Jeg er tilfreds med de skridt, drengene tager for tiden i deres udvikling, og dette gælder også for 11-mands fodbold, som er nyt for dem, men de lægger hele tiden på og bliver dygtigere og dygtigere til de ting, vi arbejder på. Derudover er jeg glad for, at vi ligner et AC Horsens-hold, hvor vi især i vores første pres er enormt hårdtarbejdende og presser som en enhed, fortæller Séamus Peare Bartholdy og fortsætter:

- Drengene er dygtige til at følge fokuspunkter, hvor jeg i pausen beder dem investere mere i afslutningsspillet. Dette tager de til sig og udfører det flot i anden halvleg. Så er det også fedt at se de vilde spidskompetencer, drengene besidder, som de bliver dygtigere og dygtigere til at sætte i spil, lyder det fra Séamus Peare Bartholdy.

Viborg FF - AC Horsens 1-2 (1-0)
9' 1-0
38' 1-1 Tobias Garly
46' 1-2 Oscar Mandrup (Tobias Garly)