U13: Fantastisk første halvleg og stærke værdier gav sejr over AaB


11. november 2019

U13 havde lørdag besøg af AaB. I ugerne op til kampen havde der været fokus på opbygningsspillet og de forskellige måder at komme forbi modstanderens første pres og forberede sig til at lave gennembrud.

Netop opbygningsspillet startede på et rigtig højt niveau hvor AC-spillerne spillede hurtigt og klogt, hvilket gjorde det svært for AaB at komme i pres. Spillet blev vendt fra side til side, og der blev skabt chancer til AC Horsens. Uden bolden var det et AC-hold, der kampen igennem havde et rigtig aggressivt udtryk, hvor især genpresfasen var rigtig stærk, hvilket kommer til udtryk ved at begge mål scores efter en god genpressituation.

Anden halvleg blev en mere rodet kamp med chancer i begge ender, hvor begge hold havde svært ved at spillet sig helt igennem, og der var derfor mange dueller midt på banen, disse dueller faldt ofte ud til AC's fordel.

- Det er fedt at se, at vi rammer et rigtig højt teknisk niveau på bolden i de første 20 minutter, som er noget af det bedste, jeg har set dette hold spille. Derudover skinnede vores værdier ud af drengene, og grundlaget for den gode præstation lå i, at vi arbejdede stenhårdt for hinanden, hvilket gav den enkelte spiller mulighed for at lave gode aktioner. Derudover var det rigtig fedt at se, hvor meget det betød for alle spillerne at vinde hver eneste duel og lykkes med hver eneste aktion, fortæller cheftræner Séamus Peare Bartholdy.

AC Horsens - AaB 2-1 (1-1)
2' 1-0 Rasmus Kjær (Oliver Pallesen)
16' 1-1
52' 2-1 William Graunkær (Lucas Egebjerg)