U13: Flot præstation førte til sejr over HB Køge


30. september 2019

AC Horsens’ U13-mandskab spillede en 11 mands-kamp mod HB Køge, og skarpe omstillinger og hårdt arbejde førte til en gul 5-3 sejr.

U13 var på en lang tur til Herfølge for at møde HB Køge som spiller i den sjællandske liga 1 række, så der var lagt op til en kamp på højt niveau. Dette blev også tilfældet.

Nøgleordene for U13 var at være fremadrettede og aggressive i alle situationer. Det var i høj grad et tændt og veloplagt Horsens-hold, der blev sendt på banen. I kampens indledning havde HB Køge sjældent bolden i mange sekunder, før den blev erobret i det aggressive pres, der blev lagt fra AC Horsens' side, hvorefter det gik direkte og i højt tempo mod HB Køge-målet. Dette viste sig at blive kampbilledet i hele kampen, hvor AC Horsens-talenterne var aggressive både med og uden bold med mange løb og hårdt arbejde i hele kampen.

- Vi spiller en kamp, hvor det var to lige hold, der var tydelige i, hvordan de ville skabe chancer. HB Køge ville være boldbesiddende, og vi ville være direkte. Det lykkedes vi med, og et hårdt arbejdende hold gav plads til, at den enkelte spiller kunne lave flotte individuelle aktioner på et højt niveau, fortæller cheftræner Séamus Peare Bartholdy.

HB Køge - AC Horsens 3-5 (0-2)
'11 0-1, Rasmus Kjær (Gustav Christensen)
'25 0-2, Rasmus Kjær (Loris Osmani)
'35 0-3, Rinor Rexhepi (William Graunkær)
'40 0-4, Rasmus Kjær (William Graunkær)
'47 2-5, Rinor Rexhepi (Emil Kvitzau)