U13: Flot præstation gav stor sejr over Silkeborg


26. august 2019

AC Horsens’ U13-mandskab vandt med 5-2 over Silkeborg IF i lørdags.

Fokuspunkterne i ugens træning og op til kampen var på de måder, ”de gule” kunne spille bolden op nede fra målmanden og forsvaret. Det defensive fokuspunkt var at lægge et aggressivt og højt pres på modstanderen i deres opspil. Derudover havde der været fokus på klubbens værdier og at vise en god attitude. Disse opgaver løste spillerne rigtig flot og leverede kampen igennem en rigtig flot præstation.

Kampen startede med et meget fokuseret Horsens-hold, som viste højt niveau fra start. Dette tempo kunne Silkeborg ikke følge med i, og det var spil til et mål med mange chancer, flotte opspil og flotte mål. Som halvlegen skred frem, kom Silkeborg bedre og bedre med i kampen og begyndte også at skabe sporadiske chancer. Dog var det hele tiden med et overtag til Horsens.

Fra anden halvlegs begyndelse blev kampen lidt mere rodet uden de store chancer i nogle af enderne, dog lurede Horsens hele tiden på at erobre bolden højt i banen og skabe chancer derigennem. Samtidig var det stadig med stor gul dominans. Spillerne udviste en rigtig flot attitude kampen igennem, bedst eksemplificeret ved at de havde bolden i mål, uden dette blev dømt hvor Silkeborg scorer til 3-2 mindre end 30 sekunder efter. Dette reagerede spillerne på ved at skrue tempoet op og dominere resten af halvlegen og arbejde endnu hårdere. Rigtig mange spillere viste et højt niveau, både individuelt og som hold var det en rigtig flot præstation.

AC Horsens - Silkeborg IF 5-2
1-0 Rinor Rexhepi
2-0 Emil Randløv (Oliver Pallesen)
3-0 Oliver Pallesen (Hjalte Bjerregaard)
4-2 Rinor Rexhepi (Nikolaj Frederiksen)
5-2 Rinor Rexhepi (Lucas Egebjerg)