U13: Flot sejr til ”de gule”


4. september 2018

U13 sørgede for at sikre sig en god weekend, da man fredag slog Haderslev FK på hjemmebane med 4-2.

Med sejre i de seneste par kampe var det et Horsens hold med selvtillid, som gik på banen i håbet om at lave hattrick i sejre, og som altså lykkedes med det.

Hjemmeholdet startede kampen godt og der var kun spillet 7 min, da Lukas Vesterholm kunne afslutte et flot Horsens angreb, ved sikkert at lægge bolden ind bag gæsternes keeper.

Scoringen gav mere selvtillid og der blev produceret yderligere et par gode muligheder for at fordoble føringen.

Dette lykkedes desværre ikke, og efter 22 min var det istedet gæsterne som fik udlignet til 1-1, som også var resultatet ved pausen.

De gule kom dog blæsende ud fra start af 2. Halvleg, og halvlegen var kun 2 min gammel, da Victor Rasmussen over en halv bane løb fra sine modstandere for til sidst køligt at ligge bolden over i det lange hjørne fra kanten af feltet.

Kun 3 min senere viste Zanar Hussein, at han pt. er i hopla, da han flot assisteret af Malthe Bach kunne sætte den sidste fod på scoringen til 3-1.

Det blev også kort efter til 4-1, da en af gæsternes spillere var uheldig at sende kuglen i eget net efter et fint Horsens angreb.

Gæsterne pressede på mod kampens slutning, og det lykkedes dem også at få reduceret, men heldigvis kun en enkelt gang, og de gule kunne derfor juble over yderligere 3 point på kontoen.

Vi spiller en fin kamp, hvor vi i store perioder er det bedste hold og er i kontrol.

Vi skaber flest chancer kampen igennem og vinder derfor fortjent.

Med bolden bliver vi bedre og bedre til at overføre fra træningsbanen og vise forståelse af det vi træner og snakker om. Der var flere gode eksempler i både vores opbygningsspil, afslutningsspil og offensive omstillinger, hvilket selvfølgelig er fedt.

Men vi skal stadig blive meget bedre, både individuelt og som hold, og det arbejder vi hårdt videre med på træningsbanen.

Uden bolden ser vi også flere gode eksempler i forhold til vores fokusområder. Vi ser stærkere ud i vores 1:1 situationer, og viser også her forståelse for det vi træner.

Vi skal stadig blive bedre til at bekymre os om at forsvare vores mål, og det er drengene bevidste om.

Mentalt var der også fine eksempler, men vi skal være endnu bedre i vores udtryk, som man fx så mod Kolding i midtugen.

Antallet af maxaktioner var ikke på samme niveau, og vi skal vise endnu flere gode eksempler på vores værdier og den gode attitude.

Men når det er sagt, så var vi i de største perioder stærkere end SønderjyskE på dette parameter, og det var vigtigt.

Der var flere fine præstationer.

Frederik Ravn spiller hans bedste kamp indtil videre i efteråret og er banens bedste. Han var træt til sidst, men de første 40 min er han rigtig god for os og gør ondt på Haderslev.

Victor Rasmussen leverer et flot energisk indhop og scorer et flot mål.

Zanar var igen stærk i spillet med bolden, viser lederegenskaber, og bygger på uden bold, som pt. er et fokus for ham.

Herudover giver vores defensive spillere os gennem store dele af kampen en stor tryghed, hvilket er vigtigt for holdet.

Nu glæder vi os til en stor udfordring på onsdag mod OB. Det bliver spændende, og vi tager til Odense med stor tro på os selv. Vi glæder os helt vildt.

AC Horsens - SønderjyskE 4-2 (1-1)
7. min: 1-0 Lukas Vesterholm (Frederik Ravn)
22. min: 1-1
32. min: 2-1 Victor Rasmussen
35. min: 3-1 Zanar Hussein (Malthe Bach)
38. min: 4–1 selvmål
56. min: 4-2