U13: Flot start på sæsonen med 7-0 sejr


18. marts 2019

U13 spillede lørdag en rigtig flot første turneringskamp mod FC Salling. De første 10 minutter var lige med chancer til begge sider, hvorefter der stod AC Horsens på det hele.

I løbet af opstarten har der været stor fokus på det gule opbygningsspil samt at have tålmodighed på bolden. Defensivt har der været fokus på at hænge sammen i en kæde og hvilke bevægelser der skal være når en spiller i en kæde går i pres. Derudover har der også været fokus på AC Horsens’ værdier og den gode attitude.

I løbet af de første 10 minutter blev de gule talenter udfordret meget i bagrummet af nogle lange bolde fra FC Salling, men det fik de på flot vis lært af og løst i resten af kampen. Drengene var rigtig dygtige i deres opbygningsspil, som de havde arbejdet meget på, hvor det gang på gang lykkedes at vende spillet for derefter at skabe en chance. Chancerne blev primært skabt ved at udnytte FC Sallings meget høje bagkæde og spille bolden dybt fra gode positioner.

FC Salling havde derimod svært ved at håndtere AC’s presspil, og der blev erobret mange bolde midt på banen. Som resultat af et godt første pres og at resten af holdet gjorde sig kompakte og svære at spille igennem.

Alt i alt en rigtig flot start på sæsonen hvor der blev arbejdet hårdt og udvist en god attitude i hele kampen uanset stilling, og det gjorde, at de gule værdier var tydelige at se på banen.

AC Horsens – FC Salling 7-0
10' 1-0 Søren Grabow Albrecht (Rinor Rexhepi)
11' 2-0 Asmund Tind Hauch (Karl-Emil Koch Petersen)
25' 3-0 Selvmål (Zanar Hussein)
29' 4-0 Zanar Hussein (Rinor Rexhepi)
40' 5-0 Søren Grabow Albrecht (Zanar Hussein)
43' 6-0 Søren Grabow Albrecht (Victor Rasmussen)
52' 7-0 Zanar Hussein