U13: Fremragende start grundlagde sejr over lokalrivaler


21. maj 2019

AC Horsens’ U13-drenge vandt med 2-0 på udebane over lokalrivalerne fra Vejle Boldklub, og det var de fremragende første 20 minutter, der grundlagde sejren mod Vejle.

Drengene havde set meget frem til kampen mod rivalerne og der var et stort fokus og et højt intensitetsniveau i løbet af træningsugen og i timerne op til kampen.

Dette formåede drengene at overføre til kampen ved at levere det højeste niveau i foråret i de første 20 minutter. Der blev arbejdet stenhårdt fra alle spillere, de kørte nogle skarpe omstillinger og flyttede bolden hurtigt og flot rundt.

Vejle havde i denne periode meget svært ved at nå ind i duellerne, før bolden var flyttet. Når Vejle havde bolden, var de således konstant under pres, og de kunne være glade for, at der kun stod 2-0 på tavlen på dette tidspunkt. Efter de første 20 minutter blev kampen mere rodet, og holdene var mere lige.

Det var dog stadig AC Horsens, der havde flest chancer, og føringen kunne sagtens være blevet udbygget - også efter pausen.

- Vi var meget tilfredse med det rigtigt høje niveau, der blev leveret i de første 20 minutter, og i hele kampen var vi tilfredse med drengenes attitude, hvor vores værdier skinnede igennem på hele holdet, lyder det fra trænerteamet Séamus Peare Bartholdy og Simon Aaes.

Vejle - AC Horsens 0-2
6' 0-1 Zanar Hussein
9' 0-2 Rinor Rexhepi (Zanar Hussein)