U13: Fysisk stærkt Esbjerg hold straffede ”de gule”


1. september 2019

U13-drengene var lørdag i Esbjerg, hvor de skulle forsøge at følge op på en god kamp sidst mod Silkeborg, samt en god træningsuge hvor mange af spillerne også viste sig flot frem til DBU-samling.

Det stod hurtigt klart, at de gule gæster var overmatchet fysisk mod et stort Esbjerg-mandskab, der også var dygtige i duelspillet. Dette stillede krav til bevægelsen for hinanden samt kvaliteten og farten i spillet. I første halvleg lykkedes dette dog ikke, og det var et Horsens-hold, der måtte gå til pause med mange ting der kunne, og skulle, forbedres.

I pausen var der fokus på, at AC-drengene skulle leve op til de gule værdier værdier, samt at spilleren med bolden skulle have flere muligheder for at spille. Disse muligheder skulle være hurtige bevægelser, så AC Horsens kunne spille forbi det store Esbjerg hold.

Dette lykkedes fra starten af anden halvleg hvor gæsterne spillede hurtigt og kom frem til chancer, presspillet blev også klogere, og der blev løbet mere over hele linjen. Desværre varede denne periode kun i ca. et kvarter, hvorefter Esbjerg overtog kampen igen, og AC Horsens ikke var i stand til at spille udenom de store Esbjerg spillere.

- Det var et wakeup call for drengene i dag, hvor vi virkelig kunne se hvor meget, det kræver af os for at spille på dette niveau. Især når vi møder hold, der er fysisk større end os, skal vi være bedre til at løse det og sørge for at spille udenom dueller, hvilket er krævende i forhold til bevægelsen og det tekniske niveau. Derudover skal vores gode perioder blive længere, og vi skal øve os i at holde et højere bundniveau, da dette var for lavt i dag, og Esbjerg straffede vores dårlige perioder hårdt, fortæller cheftræner Séamus Peare Bartholdy.

Esbjerg FB - AC Horsens 7-3
12' Albert Lodberg (Tobias Vester) 2-1
37' Emil Randløv (Loris Osmani) 2-5
41' Sebastian Lodberg, straffe (Loris Osmani) 3-5