U13: Gul sejr i Silkeborg


15. april 2019

AC Horsens’ U13-drenge var lørdag en tur i Silkeborg, hvor de fik lov at spille på Jysk Park, så omgivelserne lagde op til en god kamp.

Op til kampen var der blevet trænet og lagt fokus på omstillinger både offensivt og defensivt. Dette viste sig også at blive et afgørende element i kampen.

I første halvleg mødte ”de gule” et meget boldsikkert Silkeborg-mandskab, der var dygtige til at holde i bolden og flytte den hurtigt, men de blev sjældent helt farlige. Derimod havde AC-drengene svært ved at spille sig ud af gæsternes første pres og fik sjældent etableret et opbygningsspil. Dog var ”de gule” farlige på omstillinger, hvor timingen i løb og afleveringer var på et højt niveau.

I anden halvleg fik AC Horsens bedre styr på presspillet, hvilket resulterede i, at Silkeborg havde sværere ved at fastholde bolden i længere perioder, og ”de gule” fik flere omstillinger, hvor de brød bolden på farlige steder på banen, dette var også måden kampens eneste mål faldt, hvor AC Horsens brød bolden midt på Silkeborgs halvdel.

AC Horsens fik også bedre styr på det etablerede spil, selvom det aldrig kom til at sidde i skabet.

Silkeborg IF - AC Horsens 0-1
0-1 45' Frederik Ravn (Søren Grabow)