U13: Gul storsejr over Næsby


20. august 2018

U13 var søndag en tur på Fyn, hvor de gulblusede gæstede Næsby.

Efter nederlag i premieren var det en meget opsat trup, som ville gøre alt for at indsætte de første point på kontoen.

De gule startede også kampen bedst og der var kun spillet 6 min, da Frederik Ravn gav os noget at juble over. Efter et fint gennemspillet angreb kunne han flot sparke bolden ind bag hjemmeholdets keeper, og så stod der 0 – 1.

Scoringen gav selvfølgelig selvtillid, og vi fortsatte de gode takter. Efter små 20 min formår vi at sætte et rigtig flot angreb op, hvor vi lykkedes med at overføre fra træningsbanen. Efter godt opbyggende spil finder Zanar Hussein Karl-Emil i banens venstre side, som banker bolden op i hjørnet til 0 – 2.

Dette blev også resultatet ved pausen, som blev brugt på at fremhæve de mange fine eksempler både med og uden bold, men samtidig også en snak om, hvordan vi kunne gøre os endnu bedre og træne det vi nu engang har fokus på.

Vi var meget på bolden i 2. halvlegs indledning og får også tilspillet os et par fine muligheder. Men vi skulle hen til det 45. min før vi fik den scoring, som for alvor skabte lidt ro. En flot omstilling ender i, at Zanar Hussein blot skal sætte en inderside på et fint forarbejde fra Søren Albrecht, og så stod det 0 – 3.

Ganske kort efter fandt dette samarbejde afsted igen, og på endnu en assist fra Søren Albrecht kunne Zanar fordoble med sin 2. scoring.

U13 drengene stillede sig dog ikke tilfredse og blev ved med at jagte endnu en scoring. Denne kom så 10 min før tid, hvor Victor Rasmussen kunne lukke kampen efter endnu en flot omstilling.

Vi leverer en rigtig fin præstation og vinder 0 – 5.

Det var dejligt at få en sejr, og det skabte stor glæde blandt spillerne, som var i højt humør i omklædningsrummet efter kampen.

Vi spiller en fin kamp, og der var fremskridt at spore i forhold til vores premiere kamp.

Vores udtryk er meget anderledes, hvilket var det mest vigtige for os. Vi var skuffet over vores mentale præstation i første kamp, og derfor var dette et stort fokus til denne kamp. Her ligner vi et AC Horsens-hold, hvor vi arbejder hårdt for hinanden, viser sammenhold og god attitude, og vi kan finde mange eksempler på dette. Det var fedt!

Spillerne viste, de havde forståelsen af nogle af de ting, vi har snakket om og arbejdet med på træningsbanen, og det er altid fedt, når man lykkedes med at overføre noget fra træningsbanen. Og det gjorde vi. Der var flere fine situationer både i spillet med og uden bold, hvor vi lykkedes med dette.

Vi gjorde det svært for hjemmeholdet, fordi vi hele tiden lå og stressede dem og lykkedes med vores gameplan.

Vi øver os flot som hold med bolden, og der var mange fine tegninger i vores spil, hvor spillerne individuelt øvede sig flot. Vi scorer nogle flotte mål efter både opbyggende spil og omstillinger.

Vi er i kontrol i store dele og vinder fuld fortjent. Vi får 3 point og spiller til nul. Det betød også meget for drengene, for de ved godt, at det er en vigtig del, at man kan forsvare sit mål, når man spiller i Horsens.

Hjemmeholdet har 8-10 min mod slutningen, hvor de er bedst, og det kan vi selvfølgelig ikke være tilfredse med, for det var der ingen grund til. Her disker Gustav Christensen op med et par flotte redninger. Men ellers formår vi at holde dem fra de store scoringsmuligheder.

Vi har mange spillere, som leveret på et fint niveau, som vi håber, der kan findes noget stabilitet ud fra.

Det er svært at komme uden om vores anfører, Zanar Hussein, som spiller en god kamp. Han øver sig på sine individuelle opgaver og med 2 scoringer og 2 assist bliver han afgørende for os og er vores bedste spiller.

Herudover steppede Sigurd Nielsen virkeligt et par niveauer op, hvilket var dejligt at se. Det viser stor kvalitet mentalt!

Lucas Vesterholm kommer ind fra bænken og leverer et meget flot indhop! Herudover spiller Jacob Nielsen ligeledes en god kamp.

Men det var en flot holdpræstation, og holdet skal derfor fremhæves for en flot og fortjent sejr.

Nu har vi en uge uden kampe, hvor vi virkeligt kan få lov at træne, og blive bedre. Og med selvtillid i bagagen, så ser vi meget frem til det.

Næste kamp er fredag d. 31/8 hjemme mod Haderslev FK.

Næsby B – AC Horsens 0 – 5 (0 – 2)
6. min.: 0 – 1 Frederik Ravn (Zanar Hussein)
19. min.: 0 – 2 Karl-Emil Koch (Zanar Hussein)
45. min.: 0 – 3 Zanar Hussein (Søren Albrecht)
46. min.: 0 – 4 Zanar Hussein (Søren Albrecht)
51. min.: 0 – 5 Victor Rasmussen (Lukas Vesterholm)