U13: Manglende skarphed kostede point mod Vejle B


7. oktober 2018

De gule U13-talenter måtte desværre se sig besejret, da man lørdag tabte med 1 - 4 hjemme mod Vejle B.

Det var en meget jævnbyrdig kamp, hvor de 2 hold skiftes til at have momentum.

Chancemæssigt var det en meget lige kamp, og begge hold havde flere gode muligheder.

Kort før pausen lykkedes det hjemmeholdet at bringe sig foran 1 - 0, da Søren Grabow på flotteste vis afsluttede et godt angreb ved sikkert at sparke bolden i kassen i det lange hjørne.

”De gule” fik desværre den værst tænkelige start på 2. halvleg, da gæsterne udnyttede en fejl i Horsens-defensiven og udlignede efter blot et enkelt minut.

Denne scoring gav gæsterne selvtillid, og kun 5 minutter senere bragte de sig foran 1 - 2 på et flot mål.

AC Horsens fortsatte med at tro på, at man kunne vende det til sin fordel, og man skabte et par gode muligheder for at udligne.

Desværre blev endnu et par fejl dyre, da Vejle udnyttede yderligere 2 mod slutningen og dermed trak sig sejrrigt ud med en sejr på 1 - 4.

Trænerteamet så kampen således:

- Vi leverer på mange fronter en fin præstation mod Vejle. Vi er tilfredse med mange ting i vores spil både med og uden bold, og vi er meget tilfredse med den indstilling vi spiller kampen med. Vi arbejder hårdt, vi viser vilje og glæde og spiller med en god attitude. Vi prøver at overføre fra træningsbanen, og det kan vi kun være stolte over. Men vi laver for mange store personlige fejl, og det blev desværre afgørende. Det gælder i begge ender af banen, hvor vi desværre må konstatere, at vi ikke er dygtige og heldige nok, lyder det fra Aaes og Pedersen, der fortsætter:

- Vi ved, at heldet og succesen som oftest kommer, hvis man arbejder hårdt, så vi må arbejde endnu hårdere den kommende tid, så vi kan få en sejr. Vi står med en træls følelse i kroppen, da vi egentligt føler vores præstationer i de første 3 kampe har ført til mere. Det er uden at skulle lyde som nogle der har ondt af os selv, for vi ved godt, at det selvfølgelig ikke er godt nok, og der er kun os selv til at ændre på den situation. Det har vi i truppen og trænerstablen dog også stor tro på, at vi gør, lyder det fra trænerteamet.

Der var mange gode individuelle præstationer:

- For 2. kamp i træk spiller Jacob Madsen en flot kamp og ser ud til bygge på. Søren Grabow var med efter et par kampe på 2. holdet, og han spillede en flot kamp. Han arbejdede hårdt for holdet, spillede med god attitude og kom frem til flere gode afslutningsmuligheder, hvor af den ene blev udnyttet. Herudover er vi meget tilfredse med vores anfører, Zanar Hussein, ud fra de fokusområder vi har givet ham. Han var dygtig på bolden og en evig trussel, og defensivt og mentalt bliver han bedre og bedre. Herudover var det fedt at se Viktor Kjærulff i aktion igen, som var tilbage efter en skade og leverede godt. Også Malthe Bach kom ind og præsterede godt, slutter trænerteamet.

Næste opgave for ”de gule” er på lørdag, hvor man ude møder FCM. Det bliver en fed kamp, som alle på og omkring holdet glæder sig meget til.

AC Horsens - Vejle B 1 - 4 (1 - 0)
29 min: 1 - 0 Søren Grabow (Frederik Ravn)
31 min: 1 – 1
36 min: 1 – 2
47 min: 1 – 3
53 min: 1 - 4