U13: Midtjyder straffede “de gule”


3. maj 2021

AC Horsens’ U13-drengene måtte rejse hjem fra Midtjylland med et 1-7 nederlag i bagagen.

Kampen startede hektisk med et tidligt gult kort og en scoring på det efterfølgende frispark. Dette håndterede AC-drengene dog flot og stod imod i undertal og kom tilbage i kampen og fandt momentum.

Da ”de gule” blev fuldtallige igen, var der chancer i begge ender, og det var en lige kamp. Dog blev de sidste minutter inden pausen dyre, da FC Midtjylland scorede 3 mål på 3 minutter og derfor gik til pause med en 4-0 føring.

I anden halvleg kom AC Horsens aldrig rigtig i gang, og de gule talenter havde svært ved spillet på bolden især, og derfor kom de under et hårdt tryk. Her bliver de gode perioder korte og sporadiske, og de når ikke op på samme niveau som i 1. halvleg.

- Vi bliver straffet for ikke at følge vores aftaler, og på det bliver drengene straffet rigtig hårdt lige nu. Jeg er dog fortrøstningsfuld, da jeg kan se, at vores topniveau matcher de bedstes. Så nu er opgaven at forlænge de gode perioder, og den opgave starter med at træne rigtig godt på mandag, fortæller cheftræner Séamus Peare Bartholdy.

FC Midtjylland - AC Horsens 7-1 (4-0)
5' 1-0
28' 2-0
29' 3-0
30' 4-0
37' 5-0
45' 6-0
50' 6-1 Oscar Mandrup (Lukas Weng)
54' 7-1