U13: Opløftende indsats mod fysisk stærke Randers


8. oktober 2019

AC Horsens’U13-talenter spillede lørdag i Randers, hvor de stod overfor Randers FC, som de også mødte til KB cup, hvor det resulterede i et 5-0 nederlag.

Det blev en meget lige kamp, hvor Randers i perioder lagde et hårdt fysisk tryk på AC Horsens-spillerne, dette fysiske tryk har U13-drengene tidligere oplevet udfordringer ved.

Fysikken fra Randers' side blev i perioder løst flot ved hurtigt spil med bolden og mange spilvendinger, som havde været i tema i træningsugen op til kampen. Derudover blev der arbejdet hårdt og løbet mange meter både offensivt og defensivt. Randers var, desværre for ”de gule”, kyniske og dygtige til at udnytte deres perioder med spilovertag.

AC Horsens satte sig mere og mere på spillet, som kampen skred frem, men havde svært ved at løse den kompakte defensiv, de stod overfor, når de kom ned på den sidste tredjedel.

- Vi mødte de kompetencer, vi har haft allersværest ved at løse, nemlig stor fysik og power. I dag løser vi det bedre end tidligere, hvilket jeg synes, drengene skal roses for. Vi skal stadig blive dygtigere til at bevæge os uden bold og indtage gode positioner både med og uden bold, således vi kan undgå at komme i dueller, når vi møder hold der er os fysisk overlegne, fortæller cheftræner Séamus Peare Bartholdy.

Randers FC - AC Horsens 3-1
'55 3-1, Rasmus Kjær (Loris Osmani)