U13: Pokalsejr efter lærerig kamp


27. november 2018

U13 sikrede sig lørdag videre avancement i pokalturneringen, da de lørdag ude slog Hørning IF, som til dagligt spiller en række under ”de gule”.

Det så dog i 1. halvleg ikke ud til, at ”de gule” skulle indfri deres mål om at spille sig videre.

Godt nok var det AC Horsens som skabte de fleste chancer, men præstationen var ikke prangende.

Hjemmeholdet bragte sig foran 1 - 0 efter 19 minutter, og denne føring tog de med sig til pausen.

Der blev talt med store ord i pausen på den side, hvor ”de gule” hørte til. Det var tydeligt at se og høre, at man ikke havde været tilfreds med den præstation, som var blevet leveret i 2. halvleg.

Vurderet ud fra 2. halvlegs kampbillede lignede AC Horsens et hold, som havde taget ordene til sig og tænkt over, hvordan ordene skulle forvandles til handling.

Uden at stråle var det nemlig et helt andet Horsens-hold der kom på banen efter pausen. Udtrykket var markant bedre, og værdierne blev tydelige.

Det betød også, at langt størstedelen af de sidste 30 minutter foregik på hjemmeholdets banehalvdel.

Efter 37 minutter var det Søren Albrecht, som udlignede til 1 - 1. Denne scoring var med til at give gæsterne ekstra motivation, og kort efter var Søren på spil, da han flot sat op af Sigurd Nielsen scorede til 1 - 2.

De gule fortsatte dominansen, men havde svært ved at få lavet den scoring, som ville lukke kampen.

Denne kom dog 10 minutter før tid, hvor anfører, Zanar Hussein, kom på tavlen.

Og så gik det ellers stærkt! For efter scoringen til 1 - 3 scorede ”de gule” yderligere 4 gange de sidste 8 minutter, så det endte med en storsejr på 1 - 7.

Trænerne havde følgende kommentarer efterfølgende:

Vores 1. halvleg er rigtig skidt. Både spillemæssigt, men også vurderet ud fra vores indgangsvinkel til kampen. Det er første gang, at vi har måttet tale med så store ord i pausen, men vi følte det var nødvendigt.

Vi er meget tilfredse med, at drengene efter pausen viser forståelse for vores pausesnak og formår at vise handling ud fra ord. Det er en styrke, at vi kan ændre et kampbillede ud fra dette.

Både os trænere og forhåbentligt også spillerne lærte meget af kampen. Vi havde en rigtig god evaluering efter kampen, som virkeligt satte gang i tankerne.

På den måde var det sindssygt lærerigt for os, og vi lærte meget om os selv rent mentalt. Det skal vi bruge fremover! Både individuelt og som hold.

Vi er meget glade for at være videre i pokalturneringen, som vi prioriteret højt.

Sigurd Nielsen var vores bedste mand i dag. Han tager inden kampen et stort ansvar, og formår også at gøre det under kampen på den helt rigtige måde. Det var en fornøjelse, og vurderet ud fra vores indgang til kampen var det en fremragende præstation fra hans side.

Søren Albrecht var et stærkt bevis på en spiller, som forvandlede ord til handling. Han blev udskiftet efter 20 minutter, og brugte lidt tid på at tænke over sin egen præstation. Da han kommer ind igen blev det meget tydeligt, hvad han havde tænkt over, og han er med i samtlige 7 mål (5 scoringer og 2 assist). Det er ganske enkelt klasse!

Herudover spiller også Jonathan Villefrance en god kamp i målet, hvor han står med en fed udstråling og har et par flotte og vigtige redninger.

U13 har ikke flere kampe i år, men glæder sig til at skulle spille 11-mands efter vinterpausen!

Hørning IF - AC Horsens 1 - 7 (1 - 0)
19 minutter: 1-0
37 minutter: 1-1 Søren Albrecht (Zanar Hussein)
39 minutter: 1-2 Søren Albrecht (Sigurd Nielsen)
53 minutter: 1-3 Zanar Hussein (Søren Albrecht)
54 minutter: 1-4 Søren Albrecht (Frederik Ravn)
55 minutter: 1-5 Frederik Ravn (Søren Albrecht)
57 minutter: 1-6 Søren Albrecht (Zanar Hussein)
61 minutter: 1-7 Søren Albrecht (Frederik Ravn)