U13: Sæsonens bedste præstation


6. november 2020

AC Horsens’ talentfulde U13-drenge vandt med 3-1 over OB på CASA Arena Horsens.

Ugens fokus havde været på, hvor og hvordan ”de gule” gerne vil erobre bolden ved at være fremadrettet og aggressive i deres første pres.

Det stillede store krav til arbejdsindsatsen og aggressiviteten fra spillerne. Disse krav levede de i høj grad op til.

Kampen startede med dominans fra hjemmeholdets side. Presset sad højt og hårdt, hvilket førte til mange erobringer højt på banen, dette gav AC Horsens momentum i kampen. Det gode pres førte også til mange omstillinger, som gav chancer.

Spillet på bolden var også på et højt niveau, hvor ”de gule” skabte chancer gennem nogle flotte opspil. Det første mål fra hjemmeholdets side starter således med et målspark, der bliver spillet ud, hvorefter de spiller sig igennem OB.

Derefter scorede AC to mål på nogle enormt gode omstillinger, der blev udført med høj kvalitet i et højt tempo. Dette var et godt billede på første halvleg, hvor rigtig mange ting lykkedes, og det gule hjemmehold kunne gå til pause med 3-0.

Fra anden halvlegs start satte OB sig mere på kampen, og AC Horsens blev trykket ned mod eget mål. Her måtte spillerne finde det hårde arbejde frem, samtidig med det gav mulighed på nogle omstillinger. Omstillingerne var, ligesom i første halvleg, af høj kvalitet. Samtidig med dette blev der arbejdet hårdt for at forsvare eget mål. Dog fastholdt værterne ro på bolden, når de havde den og fortsatte med at træffe gode beslutninger, dette gav ro og gjorde at det ikke blev et stormløb mod det gule mål.

- Jeg synes, det var fedt at se drengene levere deres topniveau i de første 20 minutter, hvor vi virkelig leverer godt i alle spillets facetter. Det er det klart bedste, jeg har set dette hold spille. Derefter glæder jeg mig over, hvor hårdt de arbejder, og hvor meget det betyder for dem at forsvare eget mål og gøre det sammen. De fik ros efter kampen for at levere flot fodbold, især i de første 20 minutter, for derefter at præstere flot på vores værdier og ligne et AC Horsens-hold, lyder det fra cheftræner Séamus Peare Bartholdy.

AC Horsens - OB 3-1 (3-0)
8' 1-0 Martin Prince (Mikkel Jeppesen)
10' 2-0 Oscar Mandrup (Mads Leth)
17' 3-0 Martin Prince (Oscar Mandrup)
38' 3-1