U13 sejrede i 11-mands test


20. november 2018

De gule U13-drenge sluttede i sidste weekend turneringen, og efter juleferien starter de med at spille 11-mands.

Lørdag formiddag fik holdet dog en lille forsmag på, hvad der venter dem, da man hjemme på CASA Arena Horsens spillede en testkamp på 11-mands mod FK Viborg.

Kampen blev afviklet med 3 halvlege á 25 minutter. ”De gule” startede kampen godt og var det bedste hold i de to første halvlege, hvilket resultatet også vidnede om. Stillingen før 3. halvlegs start var nemlig 4-2 til hjemmeholdet.

I 3. halvleg løb holdet dog tør for kræfter, og gæsterne overtog initiativet. Det lykkedes dem også at få udlignet, men kort før slutfløjt kunne Sigurd Nielsen sikre sejren efter en flot scoring efter hjørnespark.

Trænerne så kampen således:

Det var dejligt at spille 11-mands igen. Det havde både vi og drengene glædet sig til. Vi har et par skader pt., og vi havde 3 spillere med U14. Det gjorde også, at alle fik godt med spilletid, og vi fik set nogle an på flere forskellige positioner.

Vi fik svar på en masse, og vi er rigtig godt tilfredse med vores første 50 minutter.

Som tidligere set i dette efterår viser vi tydeligt, at vi har forståelsen af det, vi træner og snakker om. Det er utrolig fedt for os som trænere.

Vi øver os med bolden, hvor der var flere fine momenter. Vi skaber flere gode chancer og scorer 5 mål med 5 forskellige målscorere.

Det samme gjorde sig gældende uden bolden, men der er selvfølgelig plads til forbedringer.

Vi er dygtige i vores 1:1 både offensivt og defensivt, og mentalt var specielt spilleglæden tydelig i vores præstation. Vi var ikke tilfredse med alt, og det var drengene også enige i efter kampen.

Vores 3. halvleg blev langt hen ad vejen noget rod. Vi så trætte ud, men vi lykkedes med at hive sejren hjem, og det er vi glade for. Det betyder noget at vinde fodboldkampe, og det skal det altid gøre!

Specielt relationerne og positionerne spillerne imellem skal trænes den kommende tid, for der havde vi det svært, hvilket selvfølgelig er helt naturligt, da vi kun har spillet få 11-mands kampe.

Vi glæder os meget til at skulle spille 11-mands, hvor vi tror på, at vi bliver endnu bedre. Vi har en meget spændende trup med mange forskellige spidskompetencer, som bliver spændende at kunne folde ud på større bane.

Martin Lund spillede en suveræn kamp på højre back. Han var dygtig i sine 1:1, viste sikkerhed, mod og forståelse for sine defensive opgaver og havde af og til også overskud til at vise sig frem offensivt.

Rinor Rexhepi leverede også en stærk præstation. Viste flere gange eksempler på sine tekniske evner blandt andet ved et flot mål. Herudover arbejdede han hårdt for holdet.

Sigurd Nielsen styrede defensiven flot og øvede sig i forhold til hans individuelle opgaver. Det var stærkt at se, og vi er godt tilfredse med det, vi så fra hans side.

U13-holdet har en enkelt kamp tilbage, når de på lørdag gæster Hørning i pokalen.

AC Horsens - FK Viborg 5-4 (testkamp)
17. minutter: 1-0 Søren Albrecht (Rinor Rexhepi)
34. minutter: 1-1
35. minutter: 2-1 Rinor Rexhepi
37. minutter: 3-1 Karl Emil (Martin Lund)
41. minutter: 4-1 Frederik Ravn (Asmund Hauch)
43. minutter: 4-2
53. minutter: 4-3
54. minutter: 4-4
70. minutter: 5-4 Sigurd Nielsen (Søren Albrecht)