U13: Stærk anden halvleg sikrede 1-0 sejr


13. maj 2019

Lørdag spillede AC Horsens’ U13-drenge mod Ringkøbing, som de også havde en tæt kamp mod, da de mødte dem på udebane.

Første halvleg var meget rodet, hvor ingen af holdene rigtig fandt et overtag, og der var meget få chancer. ”De gule” lykkedes ikke med at være aggressive i defensiven eller satte ret mange afleveringer sammen offensivt. Generelt manglede hjemmeholdet noget energi, og at der var flere end en spiller, der arbejdede hårdt af gangen.

Det store fokus i pausen var, at der skulle arbejdes hårdere, og ”de gule” skulle arbejde mere sammen både offensivt og defensivt. Derudover skulle de forsøge at spille bolden væk fra presset.

Dette lykkedes de med, og U13-drengene leverede en stærk anden halvleg, hvor de i høj grad arbejdede hårdt både offensivt og defensivt, og vi kunne have scoret mere end det ene mål. Der var mange stærke præstationer, og hele truppen leverede en rigtig stærk anden halvleg, hvor de levede op til de gule værdier, hvilket alle på og omkring holdet var meget tilfredse med efter kampen.

- Vi er ikke tilfredse med den første halvleg, vi leverede, og dette skal forbedres således vi kan levere over en hel kamp. Omvendt var vi efter kampen meget tilfreds med det niveau vi leverede i anden halvleg, lød det fra trænerteamet efter kampen.

AC Horsens - Ringkøbing 1-0
40' 1-0 Zanar Hussein