U13: Stærk præstation førte til point mod SønderjyskE


10. september 2019

AC Horsens’ U13-hold mødte lørdag Sønderjyske, og kampen sluttede 1-1.

I ugen op til kampen havde fokus ligget på, hvordan ”de gule” skulle skabe gennembruddene, samt at der skulle være mange, især dybe, bevægelser for boldholderen. Defensivt var der fokus på, hvordan U13-drengene satte klubbens værdier i spil som aktioner på banen, især det at sprinte i pres var et fokuspunkt.

Kampen startede med en overvægt til Sønderjyske i de første 10 minutter, derefter fik Horsens arbejdet sig ind i kampen og stille og rolig sat sig på spillet. Spillet begyndte at foregå på Sønderjyskes banehalvdel, og kombinationerne og bevægelserne blev flere og bedre.

Resten af halvlegen blev der skabt mange chancer, og Sønderjyske var kun sporadiske gæster i Horsens' ende.

I pausen blev der især lagt vægt på, at der skulle være flere bevægelser i opbygningsspillet, således ”de gule” hurtigt kunne komme til at skabe gennembrud. Derudover var der fokus på at være hurtigere i genpresfasen.

Anden halvleg havde samme kampbillede som slutningen af første, dog forstærket da ”de gule” havde sat sig endnu mere på spillet. På trods af dette kom Sønderjyske midtvejs i anden halvleg foran 1-0. Men Horsens spillede ufortrødent videre og fik lagt et hårdt pres og fik flot udlignet på en dybdebold til et skarpt løb.

- Vi leverede en flot præstation i en U13-kamp, som foregik på et rigtig højt niveau med to gode hold. Mange spillere viste sig flot frem, og det var en kamp med mange maxaktioner. Vi dominerede spillemæssigt, og mentalt levede vi op til klubbens værdier. Vi kan være meget tilfredse med kampen i dag, og skulle der have været en vinder kan der ikke være tvivl om at det skulle have været os, fortæller cheftræner Séamus Peare Bartholdy.

AC Horsens – Sønderjyske 1-1
1-1 Lucas Egebjerg (Sebastian Lodberg)