U13: Stærk præstation mod Randers


2. december 2019

AC Horsens’ U13-drenge spillede lørdag 11-mands kamp mod Randers. Det blev en kamp, der startede lige med chancer i begge ender, men med et lille overtag til AC Horsens.

AC Horsens spillede sig klogt ud af Randers' pres, så Randers ikke havde mulighed for at udnytte, at de var fysisk overlegne, hertil spillede Horsens for hurtigt, så de ikke kunne komme i dueller.

Som kampen skred frem, blev AC Horsens-spillerne mere og mere dominerende, og Randers blev sjældne gæster i Horsens' ende. Dette overtag blev også til mange chancer til Horsens. Chancerne blev skabt på mange forskellige måder, da der var mange energiske løb for boldholderen og en ivrighed efter at skabe chancer fra Horsens spillerne.

- Vi leverede en af vores bedste præstationer, siden denne årgang startede i sommer. Vi spillede rigtig klogt i vores opbygningsspil og var dygtige i vores vurderinger på, hvor direkte der skulle spilles. Dette gjorde, at vi sad på kampen og kunne dominere på bolden. Uden bolden løste vi Randers' store fysik på rigtig flot vis, dette har vi tidligere haft svært ved, så det er dejligt at se sådan en udvikling. Spillerne skal også have kæmpe ros for at tage de fokuspunkter, der bliver givet før kampen og i pausen og øve sig på dem ude på banen, samtidig med at de øver sig i deres individuelle fokuspunkter, fortæller cheftræner Séamus Peare Bartholdy.

AC Horsens - Randers FC 2-3
1-0 Rinor Rexhepi (Rasmus Kjær)
2-3 Rinor Rexhepi (Loris Osmani)

På billedet: Rinor Rexhepi