U13: Tæt kamp i nederlag til AGF


7. november 2019

AC Horsens’ U13-drenge var onsdag aften i Aarhus, hvor de besøgte topholdet AGF, og det sluttede desværre med en 3-0 sejr til værterne.

Det var et tændt AC Horsens-hold, der fra start var opsat på at rette op på en skidt præstation i weekenden. Kampen startede i et højt tempo med mange dueller og andenbolde, som blev vundet af en Horsens-spiller. Dette gav mulighed for at spille sig frem til chancer, hvor det også var AC Horsens, der stod for de største chancer i første halvleg. Dog havde AGF momentum i de sidste 10 minutter af halvlegen.

2. halvleg lignede meget den første, men skarphed fra AGF blev afgørende for, at den faldt ud til deres side i en ellers meget lige kamp med muligheder i begge ender.

- Drengene skal have ros for at være stærke på værdier og arbejde stenhårdt i hele kampen. Der var bestemt ting i spillet, vi skal arbejde på, hvor vi skal være dygtigere i vores relationer både offensivt og defensivt. Men det er et godt tegn, at vi vinder rigtig mange 1v1 dueller i dag. Vi hungrer efter en sejr, og med hårdt arbejde er jeg sikker på, at den venter lige rundt om hjørnet, fortæller cheftræner Séamus Peare Bartholdy

På billedet: William Graunkær