U14: AC Horsens vinder pokalturneringen 2018/2019


17. juni 2019

AC Horsens’ U-14 hold vandt i torsdags pokalfinalen mod AGF med en 2-1 sejr. Kampen blev spillet i fine omgivelser på JYSK Park i Silkeborg, hvor både familier og venner fra både Aarhus og Horsens var mødt talstærkt op.

Begge hold startede kampen godt med masser af intensitet og flot fodbold. I det 13. minut bragte AGF sig foran på et hovedstød efter et indlæg fra højre. De gule drenge kæmpede ufortrødent videre og kort inden pausen afdriblede Christian Atzen sin direkte modstander og fandt med en perfekt stikning Julius Voldby Rosenberg Hansen i dybden, der køligt sparkede bolden forbi AGF’s keeper, og dermed var der balance i regnskabet.

Den sene scoring inden pausen gav de gule U14-drenge noget ekstra energi, hvilket 2. halvleg også bar præg af. I det 45. minut er det indskiftede Victor Elkjær Kokholm, der efter et flot gennemspillet angreb afgør kampen og kan lade sig fejre som matchvinder.

Der var dog spænding til det sidste minut. AC Horsens havde chancer til at lukke kampen definitivt og fik også underkendt et mål. I kampens døende minutter var det så AGF´s tur, da de fik et mål underkendt på en offside.

Vi fangede en rigtig glad cheftræner efter kampen:

- Det var en vanvittig fed fodboldkamp i flotte omgivelser. Vi er pisse stolte af de drenge her. Vi vinder fortjent i dag. Vi har det sidste år mødt AGF 4 gange. De er et rigtig, rigtigt godt hold, som har skilt os ad i de første 2 kampe. I 3. kamp er vi med men ender alligevel med at tabe 3-1. Så at vi går ud her sidst på sæsonen og leverer sådan en præstation som vi gjorde i dag, med den historik in mente, det vidner om at der er rigtig meget kvalitet i de gutter her. At stå som pokalmestre er prikken over i´et på en god sæson, hvor spillerne har flyttet sig individuelt og som hold, fortæller Anders Wittorff og fortsætter:

- Der var rigtig mange fine præstationer i dag, og generelt skal hele truppen have ros, for alle har spillet og bidraget i denne turnering. Vi får justeret vores pres i pausen, og der er Mohammed Kazemi med hans enorme løbepensum og aggressivitet en stor mundfuld for AGF´s spillere. Han er klart med til at vende kampen og momentum til vores fordel. Derudover fortsætter Julius også bare med at levere, man er altså en maskine, når man laver et mål og en assist i en 2-1 sejr i en pokalfinale. Zanar Hussein som er U13-spiller går også bare ind og viser, hvor dygtig han er. Han spillede en stor kamp på den centrale midt. Sidst men ikke mindst bør Victor også nævnes, han ved hvor målet står og scorer om han starter eller kommer ind fra bænken. Stærkt indhop fra ham igen i dag, lyder det fra Wittorff.

AC Horsens – AGF 2-1
7. minut 0-1 AGF
35. minut 1-1 Julius (Atzen)
45. minut 2-1 Victor (Julius)